«Βόλτα» με ελληνική σημαία που ξήλωσαν έκαναν διακινητές στον Έβρο!

Ξέφραγο αμπέλι…

Must Read

Την ώρα που η Ελλάδα ετοιμάζεται να «υποδεχθεί» ένα ακόμα «κύμα» μεταναστών και προσφύγων και μάλιστα, να τους κρατήσει κιόλας στην επικράτειά της (η ταμπακιέρα της  συμφωνίας Σολτς-Μητσοτάκη), στον Έβρο, που υποτίθεται πως είναι απροσπέλαστος, οι διακινητές κάνουν… περατζάδα όπως και όποτε θέλουν.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Tik Tok, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που ανέβασαν διακινητές, προφανώς ως επίδειξη δύναμης και για να στείλουν μήνυμα ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

Άνδρες που έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, κυκλοφορούν με μια ελληνική σημαία, την οποία ξήλωσαν μαζί με το κοντάρι της.

Σύμφωνα με χρήστες του Twitter, ο αριθμός 919 που έχει στο όνομά του ο χρήστης του Tik Tok που ανέβασε το βίντεο, είναι σύμβολο της φυλής al-Mawali. Αυτή εντοπίζεται στη Βόρεια Συρία και σύμφωνα με το npasyria.com, λειτουργεί «υπό την ομπρέλα» του υποστηριζόμενου από την Τουρκία, Συριακού Εθνικού Στρατού (SNA).

@ali_..919

#สปีดสโลว์ #สโลว์สมูท

♬ الصوت الأصلي – كــرم FM🏁¹↻🎭🚸

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This