Δώδεκα χρόνια φυλάκιση στον παιδεραστή δάσκαλο που αποπλάνησε μαθήτρια στην Ερέτρια

Αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα σκευωρίας - Δεκάδες φωτογραφίες φρίκης στο κινητό του

Must Read

Ένοχος κρίθηκε και σε δεύτερο βαθμό ο παιδεραστής δάσκαλος δημοτικού που συνελήφθη στην Ερέτρια για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας το 2020. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ευβοίας επέβαλλε ποινή φυλάκισης 12 έτη στον δάσκαλο που κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που είχε συμπληρώσει τα 12 έτη, αλλά και για πορνογραφία ανηλίκου.

Σύμφωνα με το eviathema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Γιάννης Καλαβρής έκανε λόγο για νομική δικαίωση όχι μόνο για το κορίτσι, αλλά και για την οικογένειά της.

Υπενθυμίζεται ότι μια καθηγήτρια είχε αντιληφθεί ότι ο δάσκαλος και υποδιευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Ερέτριας είχε συνάψει σχέση με το ανήλικο κορίτσι, στο οποίο μάλιστα έκανε μάθημα όταν εκείνη πήγαινε στο δημοτικό. Η καθηγήτρια έκανε καταγγελία στην αστυνομία και ο δάσκαλος συνελήφθη. Μάλιστα στο κινητό του τηλέφωνο  βρέθηκαν και δεκάδες φωτογραφίες από ερωτικές περιπτύξεις με την ανήλικη.

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δασκάλου και τότε άλλες δύο μαθήτριες κατήγγειλαν ότι τις είχε προσεγγίσει και προσπάθησε να τις αποπλανήσει, η μία εκ των οποίων κατήγγειλε επίσης και άσεμνες πράξεις σε βάρος της.

Ο ίδιος πάντως, όχι μόνο δεν παραδέχτηκε τις αρρωστημένες πράξεις του, αλλά έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι είχε πέσει θύμα σκευωρίας και ότι κάποιος «φύτεψε» στο κινητό του τις φωτογραφίες με την ανήλικη! Σα να μην έφταναν όλα αυτά, εξαπέλυσε επίθεση κατά της 14χρονης λέγοντας ότι τον κατηγόρησε για να τον εκδικηθεί. «Ο θεός να την συγχωρέσει για αυτό που μου έκανε» δήλωσε για το κορίτσι, προκαλώντας την οργή όλων.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This