Τους πήρε και τους σήκωσε στη Θεσσαλονίκη! Στα 106 χλμ./ώρα οι ριπές του ανέμου

Δεκάδες κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική

Must Read

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι – εντάσεως 7 με 8 μποφόρ – που πνέουν από το πρωί στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας προβλήματα ηλεκτροδότησης και ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο της πόλης.

Χαρακτηριστικό των προβλημάτων που προκάλεσαν οι ριπές του ανέμου, που φτάνουν κατά διαστήματα τα 106 χλμ./ώρα, είναι οι δεκάδες κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 150 κλήσεις στην ευρύτερη περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης, ενώ επενέβη σε 82 περιπτώσεις για κοπές δέντρων και σε 19 για αφαιρέσεις αντικειμένων.

Σε πολλές περιοχές οι πτώσεις δέντρων και κλαδιών προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα αρκετοί δρόμοι να αποκλειστούν. Οι ισχυροί άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα να λυγίσει στέγαστρο σε βενζινάδικο στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι στιγμής τέσσερις πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν πραγματοποιήθηκαν. Συγκεκριμένα δύο από Αθήνα ακυρώθηκαν κι άλλες δύο από Μάλτα και Μιλάνο, αντίστοιχα προσγειώθηκαν σε άλλο αεροδρόμιο.

Στο μεταξύ, προβλήματα εντοπίζονται στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές του δήμου Θέρμης λόγω των πτώσεων δέντρων κι άλλων αντικειμένων με τα συνεργεία της ΔΕΗ να βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση των ζημιών.

Δείτε επίσης:

Απίστευτο! Τρύπες στο αντιτορπιλικό «Βέλος» από τα κύματα στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Σοβαρά προβλήματα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Θυελλώδεις άνεμοι δυσχεραίνουν την αποπροσγείωση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This