Οι μεγάλες μπίζνες του Γιάννη Ρουμπάτη

Must Read

Επεκτείνει συνεχώς τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ο «δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο» (όπως τον αποκαλούσε πρωτοκλασάτος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, στις συνομιλίες του με τον περιβόητο Ελληνοισραηλινό Σάμπυ Μιωνή) πρώην Διοικητής της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης.

Με τον Γ. Ρουμπάτη βέβαια, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, αφού ως Διοικητής της ΕΥΠ φέρεται να είχε πρωτοστατήσει στις παράνομες τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του δολοφονημένου από το οργανωμένο έγκλημα, Γιώργου Καραϊβάζ, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει λογοδοτήσει για το σκάνδαλο αυτό.

Για να επανέλθουμε όμως στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Γ. Ρουμπάτη: α) Είναι, επίσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρίας W SOLAR INVESTMENTS με κεφάλαιο 350.000 ευρώ και δραστηριότητες την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από μονάδες φυσικού αερίου και την κατασκευή ανεμογεννητριών.

β) Διευθύνων Σύμβουλος της Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρίας OLIVIAN GROVES με κεφάλαιο 20.000.000 ευρώ και δραστηριότητες όπως την καλλιέργεια εσπεριδοειδών και φρούτων, την εξαγωγή ελαιολάδου και νωπών αγροτικών προϊόντων, αλλά και την αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων, καθώς και τις κατασκευαστικές εργασίες κτηρίων.

γ) Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας «ΜΠΕΡΥΛ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» με κεφάλαιο 684.000 ευρώ με δραστηριότητες την αγοραπωλησία ακινήτων και την εκμίσθωση και διαχείριση ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων και

δ) Μέτοχος της Ανώνυμης Εταιρίας Druzy Κτηματομεσιτική με κεφάλαια από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ιδιοκτήτες τον σεΐχη Ταγνούν Μπιν Ζαΐντ Αλ Νάιαν, ο οποίος είναι και επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του. Στην ίδια εταιρία, μάλιστα, μετείχε και η σύζυγος του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ, Μαίρη Σάββα.

Οι κακές γλώσσες, μάλιστα, λένε ότι η συμμετοχή του Γ. Ρουμπάτη στην Druzy ήταν κάπως σαν «αντάλλαγμα» για την ενασχόληση από την ΕΥΠ -επί των ημερών του- με τις επενδύσεις του ΚΑΤΑΡ στη χώρα μας (υπόθεση Πιτσιόρλα).

Δεν πάνε λοιπόν και άσχημα οι μπίζνες του Γιάννη Ρουμπάτη μετά την απομάκρυνσή του από τη θέση του διοικητή της ΕΥΠ. Το αντίθετο μάλιστα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This