«Θα έρθω στο γραφείο να σε κάνω ξεφτίλα»

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών για απειλητικά μηνύματα στην πρώην σύζυγό του, την περίοδο που προσπαθούσε να μείνει έγκυος μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης

Must Read

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με πρωταγωνιστές μια απατημένη γυναίκα και τον «μπερμπάντη» πρώην σύζυγό της, ο οποίος καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή για απειλητικά μηνύματα που της είχε στείλει!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε ένα από τα μηνύματα που έστειλε ο κατηγορούμενος στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης λογίστριας, στις 15 Νοεμβρίου, έγραφε: «Θα έρθω στο γραφείο να σε κάνω ξεφτίλα, θα δεις τι θα σου κάνω…» Η μηνύτρια κατέθεσε από την πλευρά της ότι ο πρώην σύζυγός της είχε ασκήσει σωματική βία σε βάρος της κατά το παρελθόν, ενώ είχε συνάψει κρυφά ερωτική σχέση με άλλη γυναίκα, που, μάλιστα, έμεινε έγκυος από εκείνον, το διάστημα που έκαναν προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Στη δεύτερη εξωσωματική προσπάθεια εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, όμως ερχόταν και μου έλεγε ότι θέλει να γυρίσει πίσω. Την άφησε έγκυο και το ανακάλυψα. Εναν μήνα νωρίτερα έχασα το παιδί για λόγους υγείας και έναν μήνα μετά έμαθα ότι είναι έγκυος η κοπέλα. Τότε της έστειλα φωτογραφίες, ηχογραφήσεις και μηνύματα, γιατί μου έλεγε ότι δεν τρέχει τίποτα. Εκείνος άρχισε να με απειλεί επειδή το έκανα. Φοβάμαι να βγω έξω γιατί με απειλεί ακόμη και στη δουλειά» είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, που πήρε επεισοδιακή τροπή όταν άρχισε να φωνάζει προς τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου που της απηύθυνε ερωτήσεις, όπως προβλέπει η διαδικασία. Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αλλά κάποια στιγμή… σωριάστηκε μπροστά από την έδρα και συνήλθε μόνη της ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα!

Το… σόου συνεχίστηκε και μετά την κατάθεσή της, καθώς άρχισε να ωρύεται μέσα στη δικαστική αίθουσα, όταν ο συνήγορος υπεράσπισης προσκόμισε μηνύματα που έστειλε στον κατηγορούμενο λίγες ημέρες νωρίτερα, με τα οποία ζητούσε να βρεθούν και να συνευρεθούν ερωτικά. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της προέδρου του δικαστηρίου, η οποία προειδοποίησε τη μηνύτρια πως, αν δεν επιδείκνυε κόσμια συμπεριφορά, οι αστυνομικοί θα την οδηγούσαν εκτός αίθουσας.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα στο κινητό της πρώην συζύγου του, όμως υποστήριξε ότι το έκανε για να σταματήσει να τον ενοχλεί και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του στο πλευρό της νέας συντρόφου του. «Εστειλα τα μηνύματα για να με αφήσει ήσυχο, έχω απηυδήσει. Εφυγα τον Ιούνιο από το σπίτι και με ήρεμο τρόπο τής ζήτησα να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης γιατί έχω άλλη σχέση και είναι έγκυος. Ολα αυτά τα χρόνια ήμουν θύμα της. Ηθελα να ξεκόψω από εκείνη γιατί αυτή η κατάσταση είναι άρρωστη. Της έλεγα να τελειώσουμε και αυτή δεν ήθελε, εξοργίστηκε όταν πήγα να το τελειώσω μόνος μου και περισσότερο όταν έμαθε ότι η κοπέλα είναι έγκυος, τότε έχασε την μπάλα. Ερχόταν σπίτι, στην καφετέρια, έψαχνε το αυτοκίνητό μου, έκανε πολλά σκηνικά» υποστήριξε ο κατηγορούμενος. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν είχε πρόθεση να απειλήσει την πρώην σύζυγό του.

«Ηθελα απλά να σταματήσει, κάθε μέρα γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ στη ζωή μου άνθρωπο. Είμαι υδραυλικός και με έχει κάνει παντού ξεφτίλα. Ερχεται στην καφετέρια και με χτυπάει με σφαλιάρες, τραμπουκίζει την κοπέλα μου, φωνάζει. Θέλω να τελειώνω από αυτήν την κυρία, δεν θέλω τίποτα πλέον. Δεν ήθελα να την απειλήσω, όμως με έχει φτάσει στο αμήν, με έχει κάνει παντού ξεφτίλα» είπε προτού ακούσει την ετυμηγορία του δικαστηρίου που του έριξε «καμπάνα» φυλάκισης έξι μηνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This