Μητέρα καταγγέλλει ότι αστυνομικοί βασάνισαν τον 17χρονο γιο της: «Απείλησαν ότι θα σκοτώσουν εκείνον και την οικογένειά του»

Η δικηγόρος των αστυνομικών αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι του φέρθηκαν με ευγένεια

Must Read

Σε καταγγελίες που προκαλούν αίσθηση προχώρησε μια μητέρα στη Μήλο, σύμφωνα με την οποία ο 17χρονος γιος της ξυλοκοπήθηκε άγρια και δέχτηκε απειλές για τη ζωή του από αστυνομικούς στο νησί, επειδή… δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Όπως περιέγραψε η μητέρα μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όλα συνέβησαν όταν ο γιος της είχε βγει βόλτα μαζί με φίλους του στο νησί και οδηγούσε ένα μηχανάκι χωρίς να έχει δίπλωμα. Αστυνομικοί σταμάτησαν τον ανήλικο και του είπαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα, ενώ όπως λέει η μητέρα του, του είπαν χαρακτηριστικά: «πάμε στο τμήμα και θα δεις τι θα γίνει». Ο ανήλικος τρόμαξε και έτρεξε να κρυφτεί στο σπίτι του όπου περιέγραψε τι έγινε στους γονείς του.

Στη συνέχεια, όπως λέει η μητέρα, ο 17χρονος πήγε στο ΑΤ συνοδευόμενος από τον θείο του, ωστόσο, η ίδια καταγγέλλει ότι αφού απομόνωσαν τον ανήλικο, οι αστυνομικοί «τον χτύπησαν, τον απείλησαν ότι θα σκοτώσουν εκείνον και την οικογένειά του». Ο λόγος για αυτή την αδιανόητη συμπεριφορά σύμφωνα με την ίδια ήταν επειδή δεν απάντησε στην ερώτησή τους για το ποιοι άλλοι φίλοι του οδηγούν χωρίς δίπλωμα.

 

«Έφαγε ξύλο όταν δεν απάντησε στο ποιοι άλλοι δεν έχουν δίπλωμα και οδηγούν μηχανή» κατήγγειλε στην εκπομπή η μητέρα, υποστηρίζοντας ότι το παιδί της το οποίο μεταφέρθηκε σε γιατρό, είχε μώλωπες, σπασμένο δόντι και σημάδια από γκλοπ.

Από πλευράς του ο δικηγόρος των αστυνομικών, αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι οι αστυνομικοί φέρθηκαν ευγενικά στον ανήλικο και ότι όταν έφτασε στο ΑΤ  βρισκόταν διαρκώς με τον θείο του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This