Απολογείται ο «Δράκος των Εξαρχείων»: Συλλήψεις για κλοπές, ναρκωτικά, εμπρησμό και όμως… ήταν ελεύθερος!

Αμετανόητος και με... ορμές! Φόβοι και για άλλα θύματα

Must Read

Σε λίγη ώρα, ο «Δράκος των Εξαρχείων» αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας αφού θα απολογηθεί για τις 7 -μέχρι τώρα- απόπειρες βιασμού αλλά και τον τρόμο που σκόρπισε.

 

 

Ο 23χρονος από τη Συρία, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να υποστηρίξει ότι «το έκανε επειδή το ζητούσε το σώμα του και είχε ορμές», ενώ θα τονίσει ότι «δεν τον ενδιαφέρει αν θα συλληφθεί καθώς όταν βγει πάλι τα ίδια θα κάνει». Ο σεσημασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα, ο 23χρονος από τη Συρία, αρχικά είχε καταγγελθεί για τρία περιστατικά απόπειρας βιασμού στην περιοχή των Εξαρχείων, και στην πορεία η δράση του «ξεδιπλώθηκε» και από άλλες καταγγελίες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν πολλά περισσότερα θύματα, τα οποία ίσως θέλουν τον χρόνο τους για να μιλήσουν στις Αρχές. Αυτό που προκαλεί ανησυχία και τονίζουν συνεχώς οι αστυνομικές αρχές είναι πως, από τη στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» αποφυλακίστηκε και μέχρι την πρώτη του καταγεγραμμένη καταγγελία, μεσολαβούν περίπου εξήντα με εβδομήντα ημέρες, όπου ουσιαστικά κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί.

Ο κατηγορίες και η διαστροφή 

Ο 23χρονος κατηγορείται για απόπειρες βιασμού που τέλεσε από τις 18 Νοεμβρίου έως και τις 20 του ίδιου μήνα, ενώ μεταγενέστερα προέκυψαν αντίστοιχες δράσεις και στις 16 Νοεμβρίου. Δεν είναι μόνο η γιατρός επί της οδού Στουρνάρη που βίωσε τον εφιάλτη εκείνη την ημέρα, καθώς προέκυψε μία ακόμη υπόθεση. Αυτή σημειώθηκε το μεσημέρι εκείνης της ημέρας, στις 12.45, σχεδόν πέντε ώρες πριν από την επίθεση στη γιατρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα ήταν μία 31χρονη, την οποία ο Σύρος ακολουθούσε από το ύψος της οδού Βουλγαροκτόνου, στη συμβολή με τη Φραντζή, μέχρι και τη συμβολή των οδών Μπενάκη και Καλλιδρομίου. Η 31χρονη φέρεται να σημειώνει στην καταγγελία της πως λόγω της έντονης κυκλοφορίας, εκείνος απομακρύνθηκε από το σημείο. Ο 23χρονος είχε συλληφθεί στις 27 Οκτωβρίου από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής για επίθεση εις βάρος γυναίκας σε στάση του τραμ στη Γλυφάδα. Παράλληλα, στις 17 Νοεμβρίου είχε συλληφθεί για βανδαλισμούς στο Μοναστηράκι. Ωστόσο, δεν είχε γίνει η σύνδεση με το γεγονός πως βρισκόταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, τους οποίους δεν είχε τηρήσει ποτέ. Ο δράστης είχε δηλώσει ως τόπο κατοικίας στη χώρα μας το ΚΥΤ Μαλακάσας. Αντίστοιχο τόπο κατοικίας έχουν δηλώσει ακόμη σαράντα ποινικοί μετανάστες, που έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This