O Xρήστος Χολίδης ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του

Must Read

Ο Χρήστος Χολίδης, εδώ και περίπου τρία χρόνια είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα που δεν έχει καμια σχέση με το χώρο της showbiz και το όνομά της είναι Κατερίνα.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και κυκλοφορούν ελάχιστες κοινές τους φωτογραφίες.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! το ζευγάρι σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση του. «Η σχέση του με την Κατερίνα είναι σοβαρή και ίσως ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας» δήλωσε στο περιοδικό πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή.

Θυμίζουμε πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε αποκαλύψει μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” για την προσωπική ζωή του Χρήστου Χολίδη: «Ο Χρήστος Χολίδης έχει μια σχέση πάρα πολύ σοβαρή, την οποία δεν την ξέρει κανείς, αλλά την ξέρω εγώ. Έχει σχέση με μια κοπέλα που δεν έχει σχέση με το χώρο και είναι πάρα πολύ καλά. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, αλλά μπορεί κάποια στιγμή να μάθουμε κάποια έκπληξη. Έχω κρατηθεί πάρα πολύ καιρό και δεν το έχω πει. Εγώ το ξέρω γιατί έχουμε μια κοινή γνωστή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This