Τροχαίο στη Βάρκιζα: Αυτή είναι η 18χρονη που σκοτώθηκε – Σοκ και θρήνος στην οικογένεια

Τι λέει η θεία της

Must Read

Δεν μπορεί να πιστέψει η οικογένεια της 18χρονης η οποία σκοτώθηκε τα ξημερώματα στο σοβαρότατο τροχαίο που έγινε στην λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στην Βάρκιζα ότι δεν θα αντικρίσει ξανά την κόρη τους. Στο τροχαίο που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο έχασε την ζωή της ακόμα μια κοπέλα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ταυτοποιηθεί ενώ τραυματίστηκαν ελαφρύτερα τέσσερα άτομα.

 

Σύμφωνα με την θεία της αδικοχαμένης κοπέλας, οι γονείς της νεαρής έχουν κλειστεί στο σπίτι τους και βρίσκονται σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας βρίσκονται στο πλευρό τους και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο και δύναμη να περάσουν αυτές τις δύσκολες ώρες.

Στην ίδια συναισθηματική κατάσταση βρίσκεται και η θεία της 18χρονης η οποία αδυνατεί να πιστέψει πως έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή. Μιλώντας στο newsit.gr είπε πως έμαθε το κακό μαντάτο από την αδερφή της.

Σχετικά με το ποιος οδηγούσε το μοιραίο ΙΧ ανέφερε πως δεν καθόταν η 18χρονη στην θέση του οδηγού αλλά φέρεται το τιμόνι να κρατούσε η 19χρονη ξαδέλφή της. Τέλος, λέει πως η οικογένεια γνώριζε όλα τα παιδιά που επέβαιναν στο όχημα.

 

H 18χρονη

(πηγή newsit.gr)

Πώς έγινε το τροχαίο

Σοκάρει το τροχαίο δυστύχημα που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στη Βάρκιζα, όταν από τη σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες, μια 18χρονη αλλοδαπή και μία ακόμα μέχρι στιγμής αγνώστων στοιχείων.

 

Στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου εκτός από τις δύο γυναίκες που βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο, τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων, ένας 24χρονος και μια 19χρονη και ακόμη δύο επιβαίνοντες, ένας 24χρονος και ένας αγνώστων στοιχείων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανείς τους δεν φορούσε ζώνης ασφαλείας, ούτε οι δύο οδηγοί, ούτε οι επιβάτες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Προανάκριση ενεργείται από το Α ́ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ θα ληφθεί ποσότητα αίματος και ούρων για την διαπίστωση ύπαρξης οινοπνεύματος ή άλλων τοξικών ουσιών στον οργανισμό τους.

 

 

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα, που προχώρησε στον απεγκλωβισμό των δύο νεκρών γυναικών και ακόμη τριών τραυματισμένων επιβατών.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: Δύο γυναίκες νεκρές και τρεις τραυματίες στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This