Τον έσπασε στο ξύλο στην μέση του δρόμου – Άφωνοι οι περαστικοί με την «πυγμάχο» στην Πάτρα

«Τα χαστούκια που έριχνε η γυναίκα στον άνδρα ήταν τόσο δυνατά, που ακούγονταν από μεγάλη απόσταση»

Must Read

Ενεοί οι περαστικοί στην Πάτρα όταν είδαν ένα απίστευτο επεισόδιο στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Μια γυναίκα ξυλοκόπησε έναν άνδρα μέσα στην μέση του δρόμου με τα χαστούκια να ακούγονται σε όλη την περιοχή.

Όπως αναφέρει το tempo24.news επικαλούμενο μαρτυρίες ατόμων που ήταν μπροστά στο συμβάν, το επεισόδιο έγινε στο ύψος του ξενοδοχείου «Δελφίνι» όταν μια γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητό της στον δρόμο, κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο που βρισκόταν ακριβώς από πίσω.

Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα και επιτέθηκε στον οδηγό με εξαπολύοντας βρισιές εναντίον του και χαστούκια. Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, οι δυο τους φαίνεται πως γνωρίζονταν και αυτό προκύπτει από όσα έλεγε η γυναίκα έλεγε στον άνδρα, ο οποίος δεν απαντούσε.

Ένα από τα στοιχεία που χαρακτήρισε την αγριότητα του επεισοδίου είναι πως «τα χαστούκια που έριχνε η γυναίκα στον άνδρα ήταν τόσο δυνατά, που ακούγονταν από μεγάλη απόσταση» όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This