Σε παλαιότερη υπόθεση παραπέμπει το κλεμμένο αυτοκίνητο στο Φάληρο – Τι εξετάζει η Δίωξη Εκβιαστών

Πιθανότατα σχετίζεται με ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος

Must Read

Έμπειρους ποινικούς εγκληματίες βλέπει η ΕΛ.ΑΣ πίσω από το κλεμμένο αυτοκίνητο, που εντοπίστηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής σταθμευμένο επί ημέρες στο Παλαιό Φάληρο. Οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν εξαιρετικά σημαντική την υπόθεση, καθώς εντός του οχήματος βρέθηκαν καλάσνικοφ, γεμιστήρας, χειροβομβίδα, κράνος και μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό. 

Άμεσα ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και το όπλο μεταφέρθηκε για βαλιστική εξέταση στα εγκληματικά εργαστήρια. Παράλληλα, στο όχημα πραγματοποιήθηκε έρευνα για τυχόν αποτυπώματα και DNA.

Η Ασφάλεια εξετάζει όλα τα σενάρια γύρω από το κλεμμένο αυτοκίνητο, καθώς η υπόθεση έχει κοινά στοιχεία με παλαιότερο περιστατικό στον Νέο Κόσμο. Το εν λόγω όχημα απασχολεί το Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου από 16 Σεπτεμβρίου.

Την υπόθεση πλέον ανέλαβε η Δίωξη Εκβιαστών, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών είναι πως η υπόθεση σχετίζεται με τον κόσμο της νύχτας. Πιθανότατα, το όχημα είχε τοποθετηθεί στο σημείο προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για κάποια εγκληματική ενέργεια που σχετίζεται με ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος. Το μπιτόνι με το εύφλευκτο υγρό θα χρησίμευε για να βάλουν στην συνέχεια φωτιά στο αυτοκίνητο.

 

Διαβάστε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This