Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Ο παπάς της ενορίας χτύπησε τον Δήμαρχο της Ηλιούπολης γιατί του απαγόρευσε να χτίσει χωρίς άδεια

Σκηνές απείρου κάλλους, σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης μετά την επιχείρηση διακοπής αυθαίρετης κατασκευής από τις δημοτικές αρχές.

Ο παπάς της ενορίας του Προφήτη Ηλία που εκτελεί εργασίες χωρίς πολεοδομική άδεια στον χώρο της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό του δύο νεαρούς σε ηλικία άνδρες, επιτέθηκαν στον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους οι οποίο βρίσκονταν στο σημείο για να σταματήσουν τις παράνομες εργασίες υπερκατασκευής.

Ο παππάς αφού εξύβρισε τις δημοτικές αρχές, τους χαρακτήρισε ως αιρετούς και τους έκανε ασυνάρτητη… πολιτική κριτική. Ο ιερέας αποκαλούσε «προδότη» του Βαλασσόπουλου (πρώην δήμαρχο), τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, Γιώργο Χατζηδάκη, ενώ χαρακτήρισε «Ρουβίκωνα» τον αντιδήμαρχο Αποστόλη Στασινόπουλο και απειλούσε ότι τα ποσοστά του Χρήστου Κοκοτίνη στις επόμενες εκλογές θα γκρεμιστούν.

Φυσικά στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις με τον δήμαρχο να ζητά την σύλληψη των δραστών, να καταθέτει μήνυση προς τον ιερέα και να ζητά την άμεση παύση όλων παράνομων εργασιών.

Ο δασάρχης της Ηλιούπολης επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει άδεια για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον προφήτη Ηλία από τον παπά ενώ η λύση θα δοθεί στο δικαστήριο μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις από την πλευρά του Δημάρχου και του Ιερέα.

Την ίδια στιγμή, δεκατρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς σχετικά με τις αυθαιρεσίες που πραγματοποιούνται στο σημείο, ζητώντας εξηγήσεις αλλά και παύση των εργασιών που αντίκεινται στο προεδρικό διάταγμα που προστατεύει τη συγκεκριμένη περιοχή από κάθε είδους οικοδομική δραστηριότητα.

Δείτε επίσης: Καταγγελίες για κάπνισμα στα πιο απίθανη μέρη άκουσαν στο 1142: «Φούμες» και στη μονάδα εμφραγμάτων του «Αττικόν»

Πηγή: ilioupolinews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ