Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του Γέρακα: «Χαώδης και επικίνδυνη κατάσταση»

Συντάκτης: Newsroom

Ματωμένοι γάμοι, κλοπές, ζημιές και κλίμα τρομοκρατίας στο «κρατίδιο» των Ρομά

Κραυγές απόγνωσης από τους κατοίκους του Γέρακα, οι οποίοι τις τελευταίες δύο δεκαετίες ζουν εγκλωβισμένοι και υπό την καθημερινή απειλή παραβατικών στοιχείων, τα οποία διαμένουν κυρίως στον παράνομο οικισμό Ρομά πίσω ακριβώς από το δημοτικό νεκροταφείο και στις οδούς Βέροιας και Πρεβέζης. Οι καταγγελίες των πολιτών που έφτασαν στα χέρια της «Espresso» περιγράφουν τη χαώδη αλλά και επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τις ευπαθείς ομάδες που ζουν εντός του καταυλισμού, με τις αρμόδιες Αρχές να… νίπτουν τας χείρας τους, παίζοντας τον ρόλο του διαιτητή.

  • Από τον Ιάσονα – Δημήτριο Τσέτσο

Ληστείες, διαρρήξεις, εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, παραβάσεις του ΚΟΚ, ηχορύπανση, ρευματοκλοπές, άσκοποι πυροβολισμοί, ακόμα και πορνεία είναι μερικές από τις έκνομες ενέργειες που μας αναφέρουν οι ανάστατοι πολίτες, οι οποίοι, μην αντέχοντας άλλο την αφόρητη κατάσταση, σκέφτονται ακόμα και να απευθυνθούν στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς, όπως λένε οι ίδιοι, η αστυνόμευση στην περιοχή είναι ελλιπέστατη, ενώ φοβούνται ακόμα και περιστατικά αυτοδικίας.

Ανά περιόδους το αστυνομικό ρεπορτάζ αναφέρει περιστατικά εμπορίας ναρκωτικών στον Γέρακα έως και απαγωγές για λύτρα μεταξύ οικογενειών Ρομά, όπως αυτή που συνέβη τον περασμένο Μάρτιο, όταν δύο κακοποιοί, ντυμένοι αστυνομικοί, απήγαγαν 23χρονο κάτοικο του καταυλισμού, ζητώντας από την οικογένειά του την καταβολή 100.000 ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, τα στοιχεία των οποίων είναι στη διάθεση της «Espresso», εντός αλλά και πέριξ του καταυλισμού σημειώνονται όλων των ειδών οι παραβατικές ενέργειες. «Εχουμε όλο το πακέτο της παρανομίας. Κλοπές, διαρρήξεις, πώληση ναρκωτικών, κακοποίηση ζώων, ρευματοκλοπή από τους πυλώνες της ΔΕΗ, συνεχόμενη κλοπή νερού από το διπλανό νεκροταφείο, άσκοπους πυροβολισμούς, παραβιάσεις του ΚΟΚ, κυκλοφορία αυτοκινήτων smart χωρίς δίπλωμα και πολλές φορές με κλεμμένες πινακίδες, με τη μουσική να παίζει στη διαπασών. Νιώθουμε απροστάτευτοι, σαν να ζούμε σε γκέτο. Εάν ήξερα πως η περιοχή θα καταντήσει Μενίδι, δεν θα αγόραζα εδώ σπίτι. Τραγική η κατάσταση» μας λέει απελπισμένος κάτοικος. Ωστόσο, όπως σημειώνουν κάποιοι άλλοι, τα φαινόμενα παραβατικότητας δεν αφορούν όλους τους κατοίκους του καταυλισμού αλλά μία μερίδα του πληθυσμού των Ρομά, που έχει τον έλεγχο. «Μιλάμε για δύο διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Αυτούς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, δηλαδή άτομα του καταυλισμού που ζουν μέσα στη φτώχεια, στα παραπήγματα, και από την άλλη πλευρά κάποιους Ρομά που ζουν σε κατοικίες αγορασμένες, άρα εδώ δεν μιλάμε για ευπαθείς ομάδες αλλά για ανθρώπους που δεν ασκούν κάποιο επάγγελμα και ζουν σε διώροφα σπίτια, τα οποία, όπως αντιλαμβάνεστε, χρειάζονται μία οικονομική άνεση για την αγορά του οικοπέδου, την ανέγερση οικοδομής κ.λπ. Δεν είναι τόσο εύκολο κάποιος να αγοράσει και να χτίσει οικόπεδο, πόσο μάλλον σε μία περιοχή των βορείων προαστίων όπως ο Γέρακας, που δεν είναι και από τις πιο φθηνές. Πώς βιοπορίζονται αυτοί οι 5-10 άνθρωποι κανείς δεν ξέρει» συμπληρώνουν χαρακτηριστικά.

Υγειονομική βόμβα με ορδές τρωκτικών

Δεν φτάνει μόνο η παράνομη δράση ατόμων που ζουν στον καταυλισμό εις βάρος των υπόλοιπων Ρομά και της τοπικής κοινωνίας! Οι άθλιες υγειονομικές συνθήκες κάνουν την κατάσταση ανυπόφορη, με σκουπίδια, όπως ρούχα, χαρτιά, χρησιμοποιημένες πάνες μωρών, πλαστικά, ξύλα, έπιπλα, είδη υγιεινής και άλλα, να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για την εμφάνιση τρωκτικών. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο καταυλισμός, καθώς είναι παράνομος, δεν διαθέτει αποχέτευση, παρά ένα πρωτόγονο δίκτυο, μέσω του οποίου τα λύματα καταλήγουν σε οικόπεδο ξένης ιδιοκτησίας: «Ηρθαν υγειονομικές υπηρεσίες και έλεγξαν τα στάσιμα νερά στον καταυλισμό, κατόπιν αιτήματος της υγιούς μερίδας των Ρομά -γιατί ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιοι- και διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει πουθενά βόθρος, παρά μόνο κάτι σωλήνες που βγαίνουν από τα σπίτια και μέσα από αυλάκι οι ακαθαρσίες καταλήγουν σε ένα οικόπεδο ποιος ξέρει ποιανού ιδιοκτησία είναι, το οποίο έχει καταντήσει βούρκος με 40 πόντους νερό! Μιλάμε για έλος, με πολλά τρωκτικά τριγύρω, και δυσωδία. Μια πραγματική υγειονομική βόμβα! Θα αρρωστήσουμε όλοι».

Ματωμένοι γάμοι και μπαμ μπουμ

Οι κάτοικοι του Γέρακα, όπως αναφέρουν στην «Espresso», γίνονται άνω κάτω από τις… κοινωνικές εκδηλώσεις των Ρομά, όπως γάμοι, κηδείες και βαφτίσια. «Αυτή τη στιγμή οι κάτοικοι του καταυλισμού είναι 200 με 250. Φυσικά, δεν είναι όλοι μόνιμοι κάτοικοι, καθώς έρχονται συνέχεια κουμπάροι, συγγενείς και φίλοι για επίσκεψη. Οταν μάλιστα γίνεται κάποια κοινωνική εκδήλωση, μπορεί να φτάνουν και τα 500 άτομα, οι οποίοι χορεύουν μέχρι το πρωί με εκκωφαντική μουσική, πετάνε σκουπίδια και αφοδεύουν όπου βρουν. Οι πανηγυρισμοί, μαζί με τα αυτοκίνητα που παίζουν μουσική στη διαπασών, μέρα νύχτα, καθιστούν την κατάσταση ανυπόφορη» σημειώνουν με οργή! Ερωτώμενοι εάν εξακολουθούν να σημειώνονται άσκοποι πυροβολισμοί στα γλέντια και σε μεμονωμένες περιπτώσεις, οι κάτοικοι μας απαντούν καταφατικά: «Εχουμε αρκετές φορές τέτοια περιστατικά, κυρίως σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Εχει κληθεί η Αστυνομία και έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια, αλλά δεν έχει βρεθεί τίποτα. Λογικά τα κρύβουν σε κρύπτες. Ναρκωτικά έχουν βρει, όπλα όμως όχι. Εμείς ως κάτοικοι ξέρουμε ότι κάποιοι Ρομά πυροβολούν στον αέρα με κυνηγετικές καραμπίνες, πιστόλια, ακόμα και καλάσνικοφ. Πολλοί έχουμε υποστεί ζημιές στις περιουσίες μας, π.χ. σε τέντες, ενώ έχουν βρεθεί και άδειοι κάλυκες διάφορων διαμετρημάτων. Αυτά η Αστυνομία τα γνωρίζει, αλλά δεν μεριμνά ώστε να σταματήσουν».

Για τις ρευματοκλοπές που συμβαίνουν στην περιοχή και έχουν ως αποτέλεσμα πολύωρες διακοπές ρεύματος οι κάτοικοι μας απαντούν ότι η ΔΕΗ είναι ενημερωμένη για την κατάσταση. «Εχουν έρθει αρκετές φορές από τη ΔΕΗ, συχνά με τη συνοδεία ΜΑΤ, οι οποίοι έρχονται για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των υπαλλήλων που κάνουν τη δουλειά τους. Κόβεται το ρεύμα σε συγκεκριμένα 4-5 σπίτια, αλλά οι Ρομά σε δύο ώρες το πολύ βάζουν πιτσιρίκια πάνω σε ψηλές σκάλες και συνδέουν τα καλώδια. Καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών που εκτίθενται σε κίνδυνο, αλλά και για την εκδήλωση πυρκαγιάς, καθώς οι παράγκες βρίσκονται ακριβώς κάτω από τους πυλώνες, ανάμεσα σε χόρτα» σημειώνουν και αναρωτιούνται γιατί η ΔΕΗ δεν κάνει κάτι ώστε να σταματήσει αυτό, εφόσον έχει έννομο συμφέρον.

Kλοπές νερού

Τέλος, λένε ότι, εκτός από ρευματοκλοπές, σημειώνεται σταθερή κλοπή νερού από το παρακείμενο νεκροταφείο, περιστατικά τραυματισμού και θανάτωσης ζώων μέσα στον καταυλισμό για τα οποία έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες φιλοζωικές οργανώσεις, αλλά και μεμονωμένα περιστατικά πορνείας, με μεσήλικα άνδρα να εκδίδεται, ακόμα και σε μικρά παιδιά, με αντάλλαγμα λίγα ευρώ. Ωστόσο, δηλώνουν ότι η στάση που κρατάει ο δήμος για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν είναι θετική, με την απερχόμενη δημοτική Αρχή να έχει επέμβει αρκετές φορές. «Ο δήμος δεν μπορεί να κάνει κάτι από μόνος του, για παράδειγμα για την ηχορύπανση στις ώρες ησυχίας ή άλλες παραβάσεις, παρά μόνο να απευθυνθεί στις Αρχές και σε αρμόδιες υπηρεσίες. Δεν είναι Αστυνομία. Και αυτοί από την πλευρά τους έχουν θορυβηθεί και προσπαθούν με τα κατάλληλα μέσα να γνωστοποιήσουν την κατάσταση που επικρατεί. Μέχρι τώρα ο απερχόμενος δήμαρχος έχει ενδιαφερθεί για το πρόβλημα, έχει τρέξει αρκετά, έχουν έρθει μπουλντόζες του δήμου να γκρεμίσουν τις παράγκες, οι οποίες δυστυχώς ξαναχτίστηκαν. Η Αστυνομία, όποτε την καλούσαμε, καθυστερούσε και φτιαχνόταν η παράγκα. Υπάρχει θέμα».

Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι αισθάνονται όμηροι της όλης κατάστασης και πως έχουν δεχτεί απειλές. «Κατά καιρούς υπάρχουν ευθείες απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής όσων αντιδρούν, των οικογενειών και των περιουσιών τους. Πολλά είναι καταγεγραμμένα, με screenshots, στα social media» λένε και συμπληρώνουν: «Υπάρχουν στοιχεία, αλλά η Πολιτεία δεν ασχολείται με το θέμα. Δηλαδή, τι πρέπει να γίνει για να ασχοληθούν; Φόνος; Εχει έρθει, κατόπιν αιτήματος των πολιτών, η ΟΠΚΕ. Τότε είχαν ηρεμήσει τα πράγματα στον καταυλισμό. Μετά, που έφυγαν, ξανάρχισαν τα ίδια. Είναι θέμα αστυνόμευσης. Εάν υπάρχει αστυνόμευση, θα υπάρξει ηρεμία. Είμαστε υπέρ της συνύπαρξης, αλλά αυτό έχει ως προϋπόθεση την εμπέδωση της νομιμότητας. Οπως δεν μπορώ εγώ να κάνω ό,τι θέλω, έτσι δεν πρέπει και αυτοί. Υπάρχουν νόμοι και πρέπει να εφαρμοστούν, δεν θα ζούμε εμείς, οι φιλήσυχοι πολίτες, σε καθεστώς εξαίρεσης, στην ίδια μας τη γειτονιά, για να βολευτούν κάποιοι».

Εκκληση στην Πολιτεία

Απελπισμένοι, ζητούν την οριζόντια εφαρμογή του νόμου για όλους τους κατοίκους της περιοχής, Ρομά και μη, ενώ κάνουν έκκληση στην Πολιτεία να ασχοληθεί με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. «Η Αστυνομία θα κυνηγήσει έναν φιλήσυχο πολίτη εάν κάνει μία παράβαση, αλλά με τα καθ’ έξιν παραβατικά στοιχεία που μένουν μέσα στον καταυλισμό δεν ασχολείται καν. Δεν ξέρω γιατί, μπορεί να μην έχουν το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό, μπορεί να συμβαίνει οτιδήποτε άλλο. Εχουμε αστυνομικό τμήμα χωρίς αστυνόμους, έχουμε 10 περιπολικά και αυτά είναι χαλασμένα. Σε κάθε περίπτωση, νιώθουμε εγκλωβισμένοι, ότι απειλούμαστε. Νιώθουμε απροστάτευτοι και θέλουμε συνεχή παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή. Εάν χρειαστεί, θα επικοινωνήσουμε και με το αρμόδιο υπουργείο μήπως ακουστεί η φωνή μας!» καταλήγουν.

«Tα όργανα της τάξης, αντί να εφαρμόσουν τον νόμο, συνομιλούν με παραβάτες»

«Δεν συνδράμει η Αστυνομία». Με αυτή και μόνο τη φράση κάτοικοι του Γέρακα σκιαγραφούν τη στάση της Ελληνικής Αστυνομίας συμπληρώνοντας: «Μαθαίνουμε ότι πριν από λίγες ημέρες κάποιοι γείτονες συνάντησαν τον διοικητή του υπασπιστηρίου της Βορειοανατολικής Αττικής, στον οποίο για πολλοστή φορά ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ τον ενημέρωσαν και για τη στάση του διοικητή του τοπικού αστυνομικού τμήματος που, αντί να εφαρμόσει τον νόμο, κάνει διαπραγματεύσεις με τους παραβάτες», με τους πολίτες να αναρωτιούνται «τι είναι δηλαδή αυτό που διαπραγματευόμαστε μετά τις 10 το βράδυ, που είναι ώρα κοινής ησυχίας; Αυτό πάλι συνέβη πριν από λίγες ημέρες, με γλέντια για πολλοστή φορά, που διήρκεσαν μέχρι τις 3 το πρωί. Εχουμε κάνει αλλεπάλληλες κλήσεις προς το αστυνομικό τμήμα, την Αμεση Δράση, χωρίς να επέμβει κανείς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 35χρονης στην Λάρισα – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συντρόφου της

Ένα ακόμη περιστατικό έμφυλης βίας στην χώρα με θύμα μια γυναίκα. Μια 35χρονη ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της στην Λάρισα και κατέληξε στο νοσοκομείο....

Αναστέλλουν την αποχή από ποινικές δίκες οι δικηγόροι της χώρας

Η Ολομέλεια των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε κατά την συνεδρίασή της την Παρασκευή την αναστολή της αποχής των δικηγόρων από τις ποινικές δἰκες....

Tρομοκράτης βάζει βόμβα σε τράπεζα στα Πετράλωνα – Βίντεο ντοκουμέντο

Η οργάνωση «Σύμπραξη εκδίκησης» με κείμενο σε δικτυακό τόπο του αντιεξουσιαστικού χώρου είχε αναλάβει την ευθύνη για την βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό...

Ξύπνησαν οι πρώτες αρκούδες στη Φλώρινα

Οι αρκούδες που είχαν πέσει σε χειμέρια νάρκη αρχίζουν σιγά σιγά με την έλευση της άνοιξης, να ξυπνάνε.Στη Φλώρινα ήδη ξύπνησαν οι νεότερες αρκούδες...

Κόντρα δικηγόρων – εισαγγελέων για την παρέμβαση Αδειλίνη στην ανακριτική διαδικασία για το έγκλημα...

Οι δικηγορικοί σύλλογοι άσκησαν έντονη κριτική για την παρέμβαση της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, στην ανάκριση που διενεργείται για το έγκλημα των...

Ζωντανός γάτος στα ερείπια της πολυώροφης πολυκατοικίας στην Βαλένθια 8 ημέρες μετά

Έναν ζωντανό γάτο στα συντρίμμια 14ώροφης πολυκατοικίας στην Βαλένθια, που καταστράφηκε ολοσχερώς από τεράστια πυρκαγιά πριν από 8 ημέρες, βρήκαν οι πυροσβέστες. Ο Κόκο,...

Κόκκινος συναγερμός στο Μαξίμου για την «υπόθεση Ασημακοπούλου»

Ως «εξαιρετικά σοβαρή» εκλαμβάνεται από το Μαξίμου η υπόθεση που έχει προκύψει με πρωταγωνίστρια την ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Πρόκειται συγκεκριμένα για τις καταγγελίες...

Έκρηξη αυτοσχέδιου βαρελότου σε σπίτι στο Αγρίνιο – Τραυματίστηκαν δύο ανήλικοι

Σοβαρό τραυματισμό στο μάτι από αυτοσχέδιο βαρελότο υπέστη 16χρονος στον Αγρίνιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε διαμέρισμα...

Η 22χρονη Νικολέτα πήγαινε στη δουλειά της όταν ένας αλλοδαπός τη μαχαίρωσε ξαφνικά στην...

Ένα νεαρό κορίτσι χαροπαλεύει μετά από επίθεση Ιρακινού που κυκλοφορούσε ένοπλος στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας - Καταγγελία και για καθυστέρηση του ασθενοφόρου

Πλημμύρισε η παραλία της Κατερίνης από την ισχυρή βροχόπτωση

Ισχυρές βροχοπτώσεις έφερε μαζί της η κακοκαιρία Εμίλ, δημιουργώντας προβλήματα σε αρκετές περιοχές της χώρας.Στην Κατερίνη πλημμύρισε η παραλία από το πρωί της Παρασκευής. Κεντρικοί...

Ξεσπά η σύζυγος του θύματος στην Νίκαια: Ο πατέρας μου μας απειλούσε και τον...

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για την ολιγωρία των Αρχών προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής η σύζυγος του θύματος στην Νίκαια. Η άτυχη γυναίκα δήλωσε...

Αγία Βαρβάρα: Θρήνος στην κηδεία του 57χρονου που σκότωσε ο πεθερός του – Υποβασταζόμενη...

Μέσα σε κλίμα βουβού πόνου και απέραντης θλίψης τελέστηκε νωρίτερα σήμερα η κηδεία του 57χρονου ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έπεσε θύμα...

Ιρακινός με ψυχιατρικά προβλήματα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – «Έχει ασταμάτητη αιμορραγία»...

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το περιστατικό του μαχαιρώματος που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας.Σύμφωνα...

Γέφυρα ζωής για βρέφος που κατάπιε αντικείμενο στην Βέροια

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε την Παρασκευή από την ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ για την σωτηρία ενός βρέφους. Για την μεταφορά του μωρού, το οποίο είχε...

Προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ένας από τους Έλληνες του Εξωτερικού που κατήγγειλαν επώνυμα και δημόσια ότι δέχτηκαν διαφημιστικό e-mail από την ευρωβουλεύτρια της ΝΔ Άννα...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Γελάνε τα ληξιαρχεία αν ο Δημήτρης Παπανώτας είναι στην ίδια ηλικία με την Μπέττυ Μαγγίρα»

Καλεσμένος βρέθηκε χθες ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή «Fay's Time» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει προκύψει μεταξύ εκείνου και της Μπέττυς...

Super Κική για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Ποιο ζευγάρι με την Ιλάειρα; Στη φαντασία του εννοείς»- Η υπόθεση θα πάρει τη νομική οδό

Ένας νέος «πόλεμος» έχει ξεσπάσει στην showbiz η οποία ενδέχεται να πάρει και τη νομική οδό.Ο λόγος για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Super...

«Καταργήθηκε» πριν καν εφαρμοστεί η ψηφιακή κάρτα εργασίας

Για δυστοπική αγορά εργασίας, όπου πίσω από την παρουσίαση μεγαλόπνοων σχεδίων και «καινοτόμων» εφαρμογών υποκρύπτεται επιμελώς η κατάφωρη παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων, κάνει λόγο...

Oι γονείς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κλείνουν 37 χρόνια μαζί- H σπάνια κοινή φωτογραφία

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, ενώ έχει ήδη αποκτήσει ένα γιο, το Βλάσση, που είναι ενός έτους με το σύζυγό της Βασίλη...

Κόκκινος συναγερμός στο Μαξίμου για την «υπόθεση Ασημακοπούλου»

Ως «εξαιρετικά σοβαρή» εκλαμβάνεται από το Μαξίμου η υπόθεση που έχει προκύψει με πρωταγωνίστρια την ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Πρόκειται συγκεκριμένα για τις καταγγελίες...

Η 22χρονη Νικολέτα πήγαινε στη δουλειά της όταν ένας αλλοδαπός τη μαχαίρωσε ξαφνικά στην Ερμού – Κυκλοφορούσε με χατζάρα

Ένα νεαρό κορίτσι χαροπαλεύει μετά από επίθεση Ιρακινού που κυκλοφορούσε ένοπλος στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας - Καταγγελία και για καθυστέρηση του ασθενοφόρου

Ο Βαγγέλης Περρής απαντάει στην Κατερίνα Καινούργιου: «Xρησιμοποιούνται βαρείς χαρακτηρισμοί ανύπαρκτης βαρύτητας»

Η κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα με την Μπέττυ Μαγγίρα συνεχίζεται και γίνει ένα από τα θέματα προς συζήτηση στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.Με αφορμή λοιπόν...

Σοκ: Μαχαίρωσαν γυναίκα στην Ερμού!

Συναγερμός σήμανε στις αρχές μετά από αιματηρή επίθεση σε βάρος μιας γυναίκας, το μεσημέρι της Παρασκευής, στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας.Πληροφορίες αναφέρουν ότι...

Νίκαια: Αυτός είναι ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του – Είχε στήσει καρτέρι!

«Μαμά, κάποιος σκοτώνει τον μπαμπά!», φώναξε ο ανήλικος γιος του 39χρονου - «Μπες μέσα!» ούρλιαζε η γυναίκα του στο θύμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ