Το κρυφτό ενός μελλοθάνατου της Greek Mafia – Αυτοεξόριστος ο βασιλιάς των strip clubs

Ο «βασιλιάς των strip clubs», η Αλεξανδράτου, το συμβόλαιο θανάτου από τους απαγωγείς Παναγόπουλου & η αυτοεξορία

Must Read

Απ’ το να ζει στην Αθήνα ως «μελλοθάνατος» απ’ την Greek Mafia, προτιμά να ζει «αυτοεξόριστος» στην πατρίδα του για πάνω από 10 χρόνια ο Λιβανέζος επιχειρηματίας Μοχάμεντ Χαλίφε, για τον οποίο οι απαγωγείς του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου είχαν «εκδώσει» καλοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

  • Από τον Βασίλη Χήτο

Ο Μοχάμεντ -γείτονας στη λεωφόρο Συγγρού του Μπάμπη Λαζαρίδη– ονειρευόταν να γίνει ο δημιουργός του ελληνικού Μουλέν Ρουζ και πηγαινοερχόταν στο Παρίσι για να πάρει ιδέες. Τα έξοδα όμως ήταν δυσβάσταχτα και το «πείραμα» δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Ετσι προτίμησε να αφοσιωθεί στο Sirocco, το πρώτο δικό του strip show στην άνοδο της Συγγρού.

O Μοχάμεντ Χαλίφε την περίοδο που ήταν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της αμαρτωλής Αθήνας

Ηταν το club στο ύψος της Νέας Σμύρνης στο οποίο, τον Νοέμβριο του 2010, η Τζούλια Αλεξανδράτου εμφανίστηκε ολόγυμνη, περιστοιχισμένη από καλογυμνασμένους άντρες, να κάνει το πιο καυτό live show, και αφού είχε μόλις μεσολαβήσει το «σκληρό» πορνό σε dvd της Sirina με τον μελαμψό Γάλλο καβαλιέρο της… Η Τζούλια, το απόλυτο τότε sex symbol, δεν είχε όρια και εμφανιζόταν για πρώτη φορά ζωντανά στη σκηνή μαζί και με ολόγυμνες χορεύτριες σε προκλητικές στάσεις, οι οποίες διέγειραν την περιέργεια των θεατών, που έκαναν «ουρά».

«Κοριοί» στον Κορυδαλλό

Η ζωή του Μοχάμεντ σώθηκε από τύχη την τελευταία στιγμή, το καλοκαίρι του 2009, όταν η Ασφάλεια Αττικής είχε βάλει «κοριούς» στις φυλακές Κορυδαλλού στα τηλέφωνα όλων των υπόπτων για την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου. Τότε ήταν που ο Λιβανέζος φυγαδεύτηκε προσωρινά απ’ την Αστυνομία στο εξωτερικό, αλλά στη συνέχεια έδινε το «παρών» ως μάρτυρας κατηγορίας στην πολύκροτη δίκη, που για λόγους ασφαλείας διεξαγόταν στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού.

Ο θείος με τους 47 τόνους χασίς

Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, αλλά από το να ζει ως «μελλοθάνατος» στον δυτικό πολιτισμό της Αθήνας προτίμησε να γυρίσει στη «συντηρητική» πατρίδα του και να επιστρέψει στις τάξεις της ισχυρής φαμίλιας του, αφού ο πατέρας του υπήρξε ξακουστός ταξίαρχος του σιιτικού στρατού του Λιβάνου. Τον Μοχάμεντ πρωτοέφερε στην Ελλάδα το 1992, ως ξένο «φοιτητή», ο θείος του ο Χασάν, ο οποίος όμως το 1981 είχε κατηγορηθεί απ’ τις ΗΠΑ για διακίνηση 47 τόνων χασίς στα περίχωρα της Νέας Υόρκης. Οι ΗΠΑ είχαν ζητήσει την έκδοση του Χασάν, αλλά το πενταμελές Συμβούλιο Εφετών Πειραιά απέρριψε το αίτημα, όπως και ο Αρειος Πάγος, ύστερα από έφεση που άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας. Η DEA δεν είχε δώσει «επαρκή» στοιχεία στις ελληνικές δικαστικές Αρχές, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό το αίτημα έκδοσης του Χασάν, αδελφού του πατέρα τού Μοχάμεντ.

Στιγμιότυπο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών της απαγωγής Παναγόπουλου

Ηταν ο επόμενος νεκρός

Προ της απαγωγής Παναγόπουλου, τα μέλη της ίδιας συμμορίας κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του Γιώργου Γούσιου, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008, στη Νέα Πεντέλη. Ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας που κατέβηκε και ζήτησε απ’ τον Γούσιο να βγει απ’ την καφετέρια Μπάκας έγινε και ο δολοφόνος του. Το θύμα φερόταν ότι είχε αποσπάσει χρήματα, υποσχόμενο σε μέλος της συμμορίας ότι θα το «ξεμπλέξει» από άλλη σοβαρή δικαστική περιπέτεια που εκκρεμούσε σε βάρος του. Το «συμβόλαιο» κατά του Γούσιου αποκαλύφθηκε μετά την απαγωγή του μεγαλοεφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, που απήχθη απ’ τη λιμουζίνα του στο Καβούρι το πρωί της 12ης Ιανουαρίου 2009 και, 13 ημέρες μετά, αφέθηκε ελεύθερος, αφού καταβλήθηκαν όμως λύτρα 30.000.000 ευρώ.

Ο εφοπλιστής διαβάζει την «Espresso» που του είχαν δώσει οι δράστες ως πειστήριο ότι είναι ζωντανός

Σε ρόλο «εξολοθρευτή»

Η «παραγγελία» της δολοφονίας του Μοχάμεντ Χαλίφε είχε δοθεί για καθαρά «ανταγωνιστικούς» λόγους, σ’ έναν αδυσώπητο πόλεμο των «νονών» της νύχτας για την «πίτα» της προστασίας, που ολοένα λιγόστευε. Θύμα της, εξάλλου, ήταν και ο 40χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων Μπάμπης Λαζαρίδης, ο οποίος είχε δολοφονηθεί στη Βούλα στις 13 Δεκεμβρίου 2008. Ηταν νύχτα και ο Λαζαρίδης μόλις είχε προλάβει να κατέβει απ’ το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, κατευθυνόμενος προς τις Μούσες και συνοδευόμενος απ’ τη σύντροφό του Αγγελική Ηλιάδη.

Απ’ τα πυρά, μάλιστα, του εκτελεστή, που κρατούσε καλάσνικοφ, γλίτωσε παρατρίχα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια. Και μια συγκλονιστική λεπτομέρεια – αν όχι τραγική σύμπτωση: τις Μούσες, το μπουζουξίδικο του Μπάμπη Λαζαρίδη, και το strip show του Μοχάμεντ Χαλίφε χώριζε μόλις μία μεσοτοιχία… Πάντως, στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες για την εξιχνίαση της απαγωγής του ιδρυτή της Super Fast Ferries, εκτός απ’ το συμβόλαιο θανάτου κατά του Λιβανέζου, οι εμπλεκόμενοι βαρυποινίτες έκαναν και αναφορές-εκτιμήσεις για τους δράστες της δολοφονίας Λαζαρίδη, που μέχρι σήμερα παραμένει ανεξιχνίαστη.

Ο Μοχάμεντ την περίοδο εκείνη κατοικούσε στο Παλαιό Ψυχικό, πολύ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, κάτι που γνώριζαν οι επίδοξοι δολοφόνοι του. Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία, την εντολή θανάτου για τον Λιβανέζο έδωσε πρόσωπο που είχε οικονομικές συναλλαγές μαζί του και ήθελε τότε να τον βγάλουν από τη μέση. Το συμβόλαιο θανάτου, που δόθηκε σε τότε έγκλειστο των φυλακών, θα κόστιζε 40.000 ευρώ με εκτελεστές που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι.

Το πικάντικο «μπαμ»

Οι ετοιμασίες για την εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο live show ήταν πυρετώδεις, με την ταμπέλα να αναγράφει «The Julia’s Show»! Είχε απ’ όλα: τραγούδι, χορό και πολλή δόση στριπτίζ «by Τζούλια»!

Ηταν Μάρτιος του 2010, λίγες μόνο ημέρες πριν ο τότε πρωθυπουργός της χώρας Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώσει από το Καστελόριζο πως η Ελλάδα μπαίνει στο πρώτο Μνημόνιο και μια δραματική πορεία για την οικονομία και τους πολίτες, που έμελλε να διαρκέσει επισήμως οκτώ χρόνια, ως τον Αύγουστο του 2018. Στα περίπτερα της χώρας, όμως, ένα DVD με τις ιδιαίτερες στιγμές της Τζούλιας Αλεξανδράτου σκανδάλιζε την ελληνική κοινωνία. Η Τζούλια έκανε αποχή για λίγους μήνες, μέχρι που εμφανίστηκε ζωντανά στο μαγαζί του Λιβανέζου επιχειρηματία για να πάρει τα… ρέστα της.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This