Συναγερμός για νέο, επικίνδυνο παιχνίδι μεταξύ των παιδιών:«Κράτα την αναπνοή σου» – Μια 8χρονη στο νοσοκομείο!

Η μητέρα της έμαθε τι συνέβη από την ίδια καθώς κανείς στο σχολείο δεν ήξερε τίποτα

Must Read

Αναταραχή επικρατεί ανάμεσα στους γονείς καθώς ένα νέο επικίνδυνο παιχνίδι – πρόκληση έχει ξεκινήσει να επικρατεί ανάμεσα στα παιδιά τους το οποίο ενδέχεται να έχει ακόμα και μοιραίες συνέπειες, αν δεν δοθεί προσοχή!

Σύμφωνα με το Live News το νέο παιχνίδι ονομάζεται «Κράτα την αναπνοή σου» και ήδη έχει στείλει μια 8χρονη στο νοσοκομείο!

Το κορίτσι έπαιξε το παιχνίδι στο σχολείο του την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια του μαθήματος της γυμναστικής και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι.

Η περιγραφή της μητέρας της μικρής μαθήτριας είναι χαρακτηριστική:

«Πάω να την πάρω την Παρασκευή το μεσημέρι. “Κοιμήθηκα στην αυλή και είδα ένα όνειρο”, λέει. “Είδα ότι κοιμόμουν σε ένα πολύ μαλακό κρεβατάκι, από πάνω είχα όπως έχουν οι άγγελοι το φωτοστέφανο, αστεράκια, συννεφάκια”. Ακόμα δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει. Πιάνω το κεφάλι της, τούμπανο πίσω το κεφάλι της».

Σύμφωνα με την εκπομπή, οι συμμαθήτριες της 8χρονης είπαν πως «ξαφνικά έπεσε κάτω σαν το ξύλο, ακούσαμε το κεφάλι της και δεν κουνιόταν. Ήταν κόκκινη σαν τη ντομάτα, την κουνούσαμε Έβγαλε μία δυνατή κραυγή, πήρε ανάσα λογικά και άρχισε να κλαίει».

Δείτε βίντεο:

Τα κορίτσια είπαν απλά στην γυμνάστρια πως η μαθήτρια έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της. Η μητέρα της δεν είχε καμία ενημέρωση, ώσπου ρώτησε την κόρη της στο σχόλασμα και άμεσα πήγαν στο νοσοκομείο.

«Κατάλαβε το μέγεθος της σοβαρότητας και αυτή, φοβήθηκε, της είπαν και οι γιατροί “Ένα λεπτό παραπάνω… τετραπληγία, δεν θα ξυπνούσες”»,κατέληξε η μητέρα της 8χρονης.

Η συγκεκριμένη πρόκληση είναι αρκετά διαδεδομένη στα παιδιά. Στα κοινωνικά δίκτυα, υπάρχουν χιλιάδες βίντεο με ανήλικα που δείχνουν τις αντιδράσεις του όταν κρατούν για λίγο παραπάνω την αναπνοή τους. Φυσικά, δεν σκέφτονται τις ολέθριες συνέπειες που θα μπορούσε να έχει αυτό το παιχνίδι.

«Στα παιδιά αρέσει να εκτίθενται σε επικίνδυνες συμπεριφορές, να δοκιμάζουν τα όριά τους, έχουν την αίσθηση του άτρωτου και στερούνται λόγω παρορμητικότητας της εκλογίκευσης μίας πράξης με τις συνέπειές τους», αναφέρει η παιδίατρος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This