«Σκάμε» 2 εκατ. δολάρια στην Τουρκία για να μας στείλει γαρύφαλλα για «λουλουδοπόλεμο»!

Όλα τα λεφτά λουλούδια…

Must Read

Έσοδα ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων αναμένει η βιομηχανία… γαρύφαλλων της Τουρκίας, η οποία εργάζεται πυρετωδώς για να ανταποκριθεί στις παραγγελίες από την Ελλάδα, περίπου 5 εκατομμυρίων λουλουδιών (μόνο το πάνω μέρος, τα… κεφάλια), τα οποία θα πάνε σε νυχτερινά κέντρα και ταβέρνες αυτή την εορταστική περίοδο για τον γνωστό «λουλουδοπόλεμο»!

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο DHA, το σημαντικότερο κέντρο παραγωγής της βιομηχανίας κομμένων λουλουδιών στην Τουρκία βρίσκεται στην Αττάλεια και ήδη έχουν ξεκινήσει οι αποστολές των κομμένων λουλουδιών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες για τους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το DHA, οι εξαγωγές προς την Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια, διαφέρουν από αυτές προς τις άλλες χώρες, καθώς έχουν αυξηθεί μετά την απαγόρευση του σπασίματος των πιάτων.

Αυτό παρέχει σοβαρή κίνηση στον κλάδο και έχει γίνει πηγή εισοδήματος, γράφει το τουρκικό πρακτορείο, ενώ ο Πρόεδρος της Ένωσης Εξαγωγέων Καλλωπιστικών Φυτών και Προϊόντων της Κεντρικής Ανατολίας, İsmail Yılmaz σχολιάζει:«Είναι ένα προϊόν που καταναλώνεται εντατικά στην Ελλάδα, ιδιαίτερα την περίοδο της Πρωτοχρονιάς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This