Νέος Κόσμος: Όσα φρικιαστικά εξώθησαν την 36χρονη Κινέζα να πηδήξει στο κενό από τον 3ο

Ο 40χρονος σύντροφός της τη χτύπησε, τη βίασε και την ανάγκασε να του δώσει όλες της τις οικονομίες

Must Read

Θύμα βιασμού, σωματικής, καθώς και ψυχολογικής βίας έπεσε η 36χρονη Κινέζα, η οποία χθες αργά το απόγευμα αναγκάστηκε να πηδήξει στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο, προκειμένου να ξεφύγει από τον βάναυσο σύντροφό της.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς, ο 40χρονος σύντροφός της χθες Σάββατο την έδεσε χειροπόδαρα, και αφού πρώτα τη βίασε με την απειλή μαχαιριού, κατόπιν την εξανάγκασε να τού μεταφέρει χρήματα από τον λογαριασμό της στον δικό του μέσω κινητού τηλεφώνου. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η άτυχη κοπέλα εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς όλο το χρονικό της φρίκης στο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Σφιγγός, το οποίο είχε ως κατάληξη την απόφασή να πηδήξει στο κενό και να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρά, προκειμένου να τού ξεφύγει.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, γύρω στις 11:30, όταν ο ομοεθνής σύντροφός της, με τον οποίο συγκατοικεί, της επιτέθηκε, αρχικά βρίζοντάς την, ενώ στη συνέχεια τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι. Όμως δεν σταμάτησε εκεί, παρά άρπαξε ένα τεράστιο μαχαίρι και, απειλώντας την ότι «θα τη σφάξει», την έδεσε χειροπόδαρα με πλαστικά δεματικά. Ο εφιάλτης είχε και συνέχεια, με τον 40χρονο να της ορμά και να τη βιάζει, ενώ κατόπιν άρχισε να την απειλεί με ένα ψαλίδι για να της αποσπάσει χρήματα.

Όπως η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία, «κατά το χρονικό διάστημα από τις 12:00 έως τις 16:00 το θύμα έκανε χρηματικές μεταφορές μέσω κινητού τηλεφώνου σε λογαριασμό του δράστη και συνολικά του μετέφερε το χρηματικό ποσό των 100.000 Γουάν Κίνας». Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ., η 36χρονη, αποφασισμένη πλέον, να ξεφύγει από τα νύχια του συντρόφου της «κατάφερε με αιχμηρό αντικείμενο να λυθεί και απέδρασε από το παράθυρο, πηδώντας από τον 3ο όροφο στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Εν συνεχεία τη βοήθησε γείτονας που διέμενε στον 1ο όροφο ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ. Η παθούσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ».

Ο 40χρονος Κινέζος, αμέσως μετά την πτώση της συντρόφου του, έσπευσε να «εξαφανιστεί» προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, με την 36χρονη να υποστηρίζει πως ο σύντροφός της πιθανότατα θα αναζητούσε λύση, προκειμένου να την «κοπανήσει» από την Ελλάδα για την Κίνα. «Είχε αποχωρήσει προ αφίξεως των αστυνομικών προς άγνωστη κατεύθυνση και σύμφωνα με την παθούσα, πιθανόν να κινήθηκε προς τον αερολιμένα προκειμένου να ταξιδέψει για την Κίνα. Ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του αερολιμένα», αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ.

^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This