Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό ξεσπά: «Κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο δεν υπάρχει σε βάρος μου»

«Δεν θα συγχωρέσω ποτέ ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε κάτω από τα μάτια μου», εξομολογείται

Must Read

Πέντε εβδομάδες πριν ξεκινήσει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, η μητέρα του ξεσπά για μια ακόμη φορά επιμένοντας στην αθωότητα της, υποστηρίζοντας πως αδίκως βρίσκεται μεταξύ των κατηγορούμενων που θα καθίσουν στο «σκαμνί» από τις 8 Ιανουαρίου 2024.

Η μητέρα της 12χρονης, η οποία διώκεται με τις βαρύτατες κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και πορνογραφίας της ίδιας της της κόρης, μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε «όλη η δίωξη σε βάρος μου βασίζεται σε εικασίες. Ενώ εγώ έδωσα όλα τα στοιχεία και από εμένα ξεκίνησε η έρευνα, ξαφνικά βρέθηκα κατηγορούμενη. Κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο δεν υπάρχει σε βάρος μου. Ούτε ο Μίχος ούτε κανένας άλλος μπορεί να μου προσάψει το παραμικρό και αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Εδώ και μήνες έχουν βγει τα πορίσματα από τις άρσεις του απορρήτου και δεν έχει προκύψει εις βάρος μου τίποτα».

Προφυλακισμένη από τον Οκτώβριο του 2022, η κατηγορούμενη μίλησε και για τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση. «Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι ο Μίχος, που τον γνωρίζαμε και παρουσιαζόταν ως καλός οικογενειάρχης και φιλάνθρωπος, κακοποιούσε την κόρη μου με τον χειρότερο τρόπο. Καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή για αυτά τα τέρατα και καμία ποινή δεν θα φέρει πίσω τη χαμένη αθωότητα και την παιδική ηλικία της κόρης μου», εξομολογείται και προσθέτει πως «δεν θα συγχωρέσω ποτέ ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε κάτω από τα μάτια μου, ότι με είχε συνεπάρει η τρέλα της καθημερινότητας και των οικονομικών προβλημάτων και δεν αντιλήφθηκα γρηγορότερα το τι συνέβαινε, ώστε να βγάλω την κόρη μου από τον εφιάλτη».

«Από την πρώτη στιγμή αυτό που ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα αδικήματα τα οποία την βαραίνουν και πιστεύω ότι στο δικαστήριο θα αποδειχθεί πράγματι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή», δηλώνει με τη σειρά του ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, υποστηρίζοντας πως «δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά να αντιμετωπίσει αυτούς τους ανθρώπους. Από εκεί και μετά η διαδικασία είναι αυτή, είναι υποχρεωτικό, αντιλαμβάνεστε να καθίσει δίπλα με τους κακοποιητές του παιδιού της. Θέλω να πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσει, γιατί πρέπει να το αντιμετωπίσει και θα αποδείξει την αθωότητα της».

Θυμίζουμε πως, εκτός σοβαρού απροόπτου, στο εδώλιο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, εκτός από τη μητέρα της ανήλικης, θα καθίσουν ακόμα 25 κατηγορούμενοι.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:
^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This