Ελεεινός! 34χρονος «πρόσφυγας» αυνανιζόταν μπροστά σε 16χρονη σε σταθμό του ΟΑΣΘ

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν σε 34χρονο Τούρκο, ο οποίος κατηγορείται ότι αυνανιζόταν μπροστά σε 16χρονη, στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Μετά τη σύλληψή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη, ο 34χρονος, παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είχε προηγηθεί η καταγγελία της 16χρονης, ενώπιον της οποίας φέρεται να έγινε η πράξη.

Διαβάστε επίσης: Aίσχος: 65χρονος αυνανίστηκε μπροστά σε δυο 20χρονες μέσα σε λεωφορείο

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το εν λόγω περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης 26/11, στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στην ανατολική Θεσσαλονίκη και, όταν η ανήλικη έφτασε σπίτι, το ανέφερε στους γονείς της και κατόπιν κινητοποιήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο αλλοδαπός ισχυρίζεται ότι είναι υπήκοος Τουρκίας, κουρδικής καταγωγής και ότι διαμένει σε κέντρο “φιλοξενίας” προσφύγων, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This