«Την έσφαξε σαν ζώο με το σφαχτομάχαιρο»

«Τη μέγιστη ποινή χωρίς ελαφρυντικό» ζήτησε η κόρη της 56χρονης για τον δολοφόνο πατέρα της

Must Read

Αναβιώνει στην δικαστική αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων η άγρια δολοφονία της 56χρονης γυναίκας στο Ρέθυμνο, από τον 61χρονο σύζυγό της και πατέρα των παιδιών τους, τον Ιούλιο του 2022.

Η κόρη του θύματος, στην κατάθεσή της, συγκλόνισε το ακροατήριο, μιλώντας για τον αγώνα της 56χρονης μητέρας και την αγριότητα του πατέρα της, ο οποίος δεν δίστασε να της αφαιρέσει τη ζωή με τον πιο βίαιο τρόπο, επειδή η ίδια ήθελε να χωρίσουν.

Συναισθηματικά φορτισμένη, η κόρη του θύματος ζήτησε από την έδρα «τη μέγιστη ποινή χωρίς ελαφρυντικό» για τον 61χρονο πατέρα της: «Η μητέρα μου ήθελε να φύγει από το σπίτι μετά από έναν καυγά που είχαν τον Μάιο δύο μήνες πριν το συμβάν. Εγώ την είχα γυρίσει για τον γάμο του αδερφού μου αλλά μας είχε καταστήσει σαφές ότι θα χώριζε. Την στηρίζαμε όλοι τη μάνα μας για αυτήν την απόφαση. Τι συζητάμε τώρα; Αν η μάνα μας τον προκάλεσε; Ήταν υπόδειγμα και εντός και εκτός του γάμου» περιέγραψε η κόρη της άτυχης γυναίκας, τονίζοντας μάλιστα ότι ο 61χρονος «δεν μας έχει ζητήσει ούτε μια συγνώμη».

Όπως κατέθεσε η κόρη του θύματος: «Εγώ νιώθω συνένονοχος στη δολοφονία της μάνας μου γιατί με κάποιο τρόπο φοβόμουν ότι θα αυτοκτονούσε. Πήρα τρία αεροπλάνα για να έρθω, δεν την χαιρέτισα καν τη μάνα μου, την είχε πετσοκόψει, ο ιατροδικαστής δεν μας άφησε να τη δούμε. Σαν ζώο την έσφαξε. Με το σφαχτομάχαιρο. Αυτή μας έδωσε φτερά να πετάξουμε κι εμείς της τα κόψαμε» ανέφερε προσθέτοντας ότι η μητέρα της εργαζόταν ως κομμώτρια και προσπαθούσε να βοηθήσει τα παιδιά της.

Μιλώντας για τον πατέρα της, η ίδια έκανε λόγο για έναν άνθρωπο πολύ σκληρό, ο οποίος δημιουργούσε εντάσεις: «Της ασκούσε ψυχολογική βία, δεν την άφηνε να οδηγεί, ζήλευε, δεν την άφηνε να πηγαίνει στη θάλασσα, της έκανε φασαρίες όταν μιλούσε σε κάποιον» ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This