Συγκλονίζει πατέρας για τις απόπειρες αυτοκτονίας του ανήλικου γιου του

Τι ζητάει για να βοηθήσει το παιδί του

Must Read

Για την δύσκολη καθημερινότητα, τα εμπόδια και ουσιαστικά τον οικογενειακό Γολγοθά μίλησε ο πατέρας ενός 15χρονου παιδιού στην Λάρισα. Ο νεαρός αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει αποπειραθεί να δώσει τέλος στην ζώη του και όχι μία φορά.

Ο ανήλικος προχώρησε σε διαδοχικές απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ νοσηλεύτηκε και στην παιδοψυχιατρική κλινική Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη για κάποιο διάστημα, μετά από αυτοτραυματισμούς και αυτοκαταστροφικές τάσεις κα συμπεριφορές. Ο πατέρας είναι άνεργος και ζητά ουσιαστικά βοήθεια για την μεταφορά του παιδιού σε ιδιωτική κλινική σύγχρονης νοσηλείας και παρακολούθησης, μέσω ειδικής φαρμακευτικής αγωγής.

Όπως έγραψε τοπικό Μέσο της Λάρισας: «Είμαι ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ετών 15 το οποίο είχε νοσηλευτεί για ένα μήνα στην παιδοψυχιατρική κλινική Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη με αυτοτραυματισμους και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές κάνοντας κακό στον εαυτό του, καταθλιπτική συμπτωματολογία αυτοκτονικό ιδεασμό. Στο διάστημα αυτό μέχρι και σήμερα έχουν ξαναγίνει απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ το παιδί νοσηλεύεται και αυτή τη στιγμή στην κλινική με αποτέλεσμα να χρειάζεται την μεταφορά του σε ιδιωτική κλινική σύγχρονης νοσηλείας και παρακολούθησης 24ώρου βάσεως και ειδικής φαρμακευτικής αγωγής. Ως άνεργος πατέρας ζητώ την οικονομική άμεση βοήθεια σας για να μπορέσουμε να σώσουμε αυτό το παιδί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This