Στον ανακριτή ο 71χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Μέχρι στιγμής δεν θέλει να τον αναλάβει κανείς δικηγόρος

Must Read

Την πόρτα του ανακριτή Πειραιά πέρασε νωρίτερα, ο 71χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 43χρονης γυναίκας στη Σαλαμίνατην οποία εκτέλεσε και παραδέχτηκε το έγκλημα του χωρίς να δείξει ίχνος μεταμέλειας.

Ο 71χρονος έχει παραδεχτεί ότι με δύο σφαίρες σκότωσε την άτυχη γυναίκα, και σήμερα είναι η ημέρα της απολογίας του. Μέχρι στιγμής δεν θέλει να τον αναλάβει κανείς δικηγόρος. Το παρελθόν του δράστη προβληματίζει, καθώς όπως έγινε γνωστό το 2019 είχε καταδικαστεί ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία που είχε γίνει το 2013. Δεν συνελήφθη όμως, ούτε εξέτισε την ποινή του, καθώς στο μεσοδιάστημα είχε αλλάξει την αστυνομική του ταυτότητα, είχε αλλάξει πατρώνυμο αλλά και μητρώνυμο με αποτέλεσμα η αστυνομία να μην γνωρίζει ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα. Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης, όπως ομολόγησε, ήταν αποφασισμένος να της αφαιρέσει τη ζωή.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της 43χρονης προς την νεκρή κόρη της: «Να με συγχωρέσει που δεν την προστάτευσα παραπάνω»

Έγκλημα στην Σαλαμίνα: Απολογείται σήμερα ο γυναικοκτόνος – Στις 12:00 η κηδεία της Γεωργίας 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This