Οπλοστάσιο βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» – Εξετάζεται μέρος του σωλήνα της ναυτικής φωτοβολίδας

Στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια τα ευρήματα - Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός

Must Read

Από τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, έξω από το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, αποκαλύφθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν της δολοφονικής επίθεσης.

Στις φωτογραφίες της ΕΛ.ΑΣ διακρίνονται φωτοβολίδες -υπενθυμίζεται ο αστυνομικός που χαροπαλεύει δέχθηκε ναυτικού τύπου στον μηρό- κροτίδες, καμένα ρούχα και full face κουκούλες.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως βρέθηκε μέρος του σωλήνα της ναυτικής φωτοβολίδας, εκτοξευτήρας και μαχαίρια μέσα στις τουαλέτες του «Μελίνα Μερκούρη». Οι χούλιγκαν επιχείρησαν να σβήσουν τα ίχνη τους βάζοντας φωτιά. Για τον λόγο αυτόν βρέθηκαν καμένα ρούχα και άλλα αντικείμενα.

Τα ευρήματα έχουν σταλεί στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας για περαιτέρω έλεγχο και συλλογή αποτυπωμάτων και DNA.

 

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Συνεχίζει να αιμορραγεί στον μηρό

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη, σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν από λίγο από το Γενικό νοσοκομείο Νίκαιας.

Στην ενημέρωση αναφέρεται επίσης πως ο ασθενής συνεχίζει να αιμορραγεί στον μηρό στον οποίο τραυματίστηκε.

Ολόκληρο το ανακοινωθέν:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυαμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

Δείτε βίντεο:

Βρέθηκε μαχαίρι στις τουαλέτες του γηπέδου – Τι άλλο εντοπίστηκε

Στο μεταξύ, εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του σοβαρότατου τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις τουαλέτες του κλειστού γυμναστηρίου εντοπίστηκαν έναν εκτοξευτήρα καθώς και μαχαίρια. Υπενθυμίζεται πως στον ίδιο χώρο οι αστυνομικές αρχές είχαν βρει ρούχα που είχαν κάψει οι χούλιγκαν για να μην βρεθούν τα ίχνη τους.

Την επιβεβαίωση πως βρέθηκε και ένα μαχαίρι στις τουαλέτες του γηπέδου έδωσε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου. Μιλώντας στον Αnt1 είπε επίσης πως μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν κάμερες και εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από αυτό.

«Όλα αυτά εξετάζονται για να δούμε αν θα προκύψει κάτι»,ανέφερε και τόνισε πως ο τραυματισμός του αστυνομικού ήταν «καθαρά δολοφονική επίθεση» γιατί μέσα στον αγώνα δεν έγινε τίποτα.

Δείτε βίντεο:

 

Παράλληλα, κοντά στο χώρο του γηπέδου εντοπίστηκαν πιθανότατα υπολείμματα εμπρηστικών μηχανισμών. Όπως αναφέρει το protothema.gr, ένα από αυτά μοιάζει με σωλήνα. Εξετάζεται αν από αυτό εκτοξεύτηκε η ναυτική φωτοβολίδα εναντίον του νεαρού αστυνομικού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί

Τα ευρήματα έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να ελεγχθούν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Η κ. Δημογλίδου ανέφερε σχετικά με τους 424 προσαχθέντες πως ορισμένοι «αρνήθηκαν είτε να δώσουν αποτυπώματα, είτε τη λήψη DNA είτε να δώσουν δείγμα για την ανίχνευση πυρίτιδας από τα χέρια τους» και «για όλη αυτή τη διαδικασία έχει ενημερωθεί η αρμόδια εισαγγελία».

Παράλληλα, είπε ότι κάποιοι έχουν κάνει αδικήματα και επιβεβαίωσε επίσης την σύλληψη του 31χρονου Γεωργιανού που ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες για υπόθεση διακίνηση μεταναστών.

Δείτε βίντεο:

 

Σε δηλώσεις σε διαφορετικό κανάλι είπε πως οι προσαγωγές έγιναν γιατί ορισμένα άτομα μπήκαν πάλι μέσα στο χώρο του γηπέδου και αναμίχθηκαν με τους θεατές.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This