«Φώναξαν» οι αστυνομικοί σε όλη την χώρα για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους στους Ρέντη

Ζητούν να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί το περιστατικό

Must Read

Στους δρόμους έχουν κατέβει οι αστυνομικοί στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας σήμερα «φωνάζοντας» για τον σοβαρότατο τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα του 31χρονου συναδέλφου τους το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Στην Αθήνα

Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα το πρωί έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και διαμαρτυρήθηκαν κρατώντας πανό που έγραφαν «Ως εδώ» και «Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν».

Δείτε φωτογραφίες:

Στην Θεσσαλονίκη

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αστυνομικοί, ύστερα από κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της πόλης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, εψάλη επίσης παράκληση για τον τραυματία αστυνομικό, στο εκκλησάκι στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου, χοροστατούντος του πατέρα Αθηναγόρα.

Σε δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης εξέφρασε την απαίτηση, όπως είπε, των συνδικαλιστικών οργανώσεων των αστυνομικών, ζήτησε την αυστηροποίηση των ποινών που επιβάλλονται σε υποθέσεις οπαδικής βίας.

«Να μην μετατρέπονται οι ποινές σε χρηματικές και να εκτίονται στο σύνολό τους» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας τις ευχές των συναδέλφων του στον 31χρονο για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του.

Δείτε φωτογραφίες:

Σε άλλες πόλεις

Στην Ηγουμενίτσα, οι ένστολοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας τονίζοντας ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα ώστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο. Τους αστυνομικούς υποστήριξε με την παρουσία του και ο νέος μητροπολίτης Παραμυθίας Φιλιατών Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Σεραπίων.

Δείτε φωτογραφία:

(πηγή φωτό ertnews.gr)

Ανάλογες συγκεντρώσεις έγιναν και στην Πάτρα από τους αστυνομικούς σύσσωμης της Αχαΐας και στην Κοζάνη.

Δείτε βίντεο από την Πάτρα:

Στην Κοζάνη:

Δείτε επίσης:

Πατέρας Άλκη Καμπανού για τα επεισόδια στου Ρέντη: «Φταίμε όλοι, δεν τηρούνται τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας»

Μετά τις αποτυχημένες «συνταγές», τώρα «νόμος και τάξη» μέχρι… 12 Φεβρουαρίου!

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας βγήκε από τον ανακριτή ο 18χρονος που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό – Θα απολογηθεί την Πέμπτη

Τσουβάλιασε όλες τις ομάδες η κυβέρνηση – Πώς εξυπηρετούν αγωνιστικά τον Ολυμπιακό τα κυβερνητικά μέτρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This