Τσουβάλιασε όλες τις ομάδες η κυβέρνηση – Πώς εξυπηρετούν αγωνιστικά τον Ολυμπιακό τα κυβερνητικά μέτρα

Χάδι από τον Παύλο Μαρινάκη στην ομάδα που προκάλεσε τα επεισόδια, ποινές στις υπόλοιπες!

Must Read

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Τα κυβερνητικά μέτρα για την πρόληψη των επεισοδίων στα γήπεδα εξυπηρετούν την ομάδα που τα προκάλεσε. Η μόνη ουσιαστική ποινή που επιβλήθηκε είναι να αγωνιστεί την Πέμπτη στο ευρωπαϊκό ματς με την σερβική Τόπολα (Γιουρόπα Λιγκ) χωρίς θεατές στο «Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με την κυβέρνηση όλοι οι αγώνες της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθούν χωρίς θεατές μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Οι «ερυθρόλευκοι» με βάση το πρόγραμμα του πρωταθλήματος έχουν να δώσουν τρία διαδοχικά εκτός έδρας ματς (Πανσερραϊκός, Ατρόμητος, Λαμία) όπου οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τους οπαδούς τους στην εξέδρα!

Ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου ο Ολυμπιακός έτσι κι αλλιώς είναι τιμωρημένος για τα επεισόδια στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθούν άλλα δύο εκτός έδρας ματς με Κηφισιά και Άρη. Ουσιαστικά δηλαδή ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν τιμωρείται, αλλά το αντίθετο, τιμωρούνται πέντε ομάδες που είναι αντίπαλοί του!

Το πράγμα όμως δεν σταματά εδώ. Στις 10 Ιανουαρίου κι ενώ διαρκεί η απαγόρευση της παρουσίας των θεατών, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου εάν η απαγόρευση επεκταθεί και σε αυτή τη διοργάνωση, τότε ζημιωμένος βγαίνει ο Παναθηναϊκός που θα αγωνιστεί στο άδειο γήπεδό του και… κερδισμένος φυσικά ο Ολυμπιακός.

Όσο για τη ρεβάνς που δεν έχει οριστεί από την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο εάν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και τιμωρηθεί για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα με τον Βόλο! Άρα μικρό το κακό.

Η τιμωρία των Β’ ομάδων των ισχυρών στη Σούπερ Λιγκ 2 μόνο ως… ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί αφού είναι γνωστό ότι στα ματς πηγαίνουν οι συγγενείς και οι φίλοι των ποδοσφαιριστών που μετέχουν και όχι οι οργανωμένοι.

Κοντά στα άλλα προβλήματα που προκύπτουν είναι και το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας των οπαδών των άλλων ομάδων. Η ΑΕΚ στην Opap Arena, ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχουν διαθέσει χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας στους οπαδούς τους. Μπορεί οι κάτοχοί τους να θέσουν θέμα αποζημίωσης. Που μπορούν να στραφούν; Στις ΠΑΕ, μα δεν «κλείνουν» τα γήπεδο με δική τους ευθύνη! Στην Πολιτεία;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This