Φρικιαστικό περιστατικό bullying στο Βόλο: «Έγδυνε το γιο μου και έπαιζε τρίλιζα πάνω του»

Τα σπρωξίματα, τα σημάδια και όλα όσα βίωνε το 7χρονο παιδί στο δημοτικό σχολείο

Must Read

Διάχυτη είναι η ανησυχία στον Βόλο, από την στιγμή που έγινε γνωστό πως μία γυναίκα κατήγγειλε ανελέητο bullying σε βάρος του 7χρονου παιδιού της, μέσα στο δημοτικό σχολείο που πηγαίνει!

Η ίδια εξήγησε στις Αρχές πως τα όσα βιώνει ο γιος της αποκαλύφθηκαν χθες το πρωί, τυχαία, όταν τον είδε γυμνό, στην προσπάθειά της να του αλλάξει ρούχα. Συγκεκριμένα, είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο, σύμβολα που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι της τρίλιζας. Τότε, τον ρώτησα ποιός του τα έκανε και το αγοράκι «λύγισε» και της μίλησε για τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από μεγαλύτερο συμμαθητή του.

«Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιγράφει η σοκαρισμένη μητέρα και συνεχίζει: «Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα».

Η ίδια πρόκειται σήμερα να συναντήσει την διευθύντρια του σχολείου, με σκοπό να μπει τέλος στο μαρτύριο που βιώνει το παιδί της καθημερινά, μέσα στο σχολείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This