Ιωάννινα: Νεκρός βρέθηκε 66χρονος που είχε εξαφανιστεί από τις 19 Νοεμβρίου

Must Read

Τραγικό φινάλε στις έρευνες για τον 66χρονο τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 19 Νοεμβρίου από την περιοχή του Ελληνικού στα Ιωάννινα, καθώς σήμερα Τρίτη εντοπίστηκε νεκρός στα Τζουμέρκα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epirus-tv-news.gr, τη σορό του 66χρονου εντόπισε τυχαία ένας 60χρονος σε δύσβατο σημείο στο χωριό Ελληνικό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι και ανέσυραν το άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο 66χρονος παρέμεινε εξαφανισμένος από την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, όταν μετά από εκτροπή του οχήματός του στην θέση Κατσικάς εθεάθη να φεύγει πεζός από το σημείο του συμβάντος. Από τότε οι δικοί του τον αναζητούσαν με τη συνδρομή των αρχών και την ελπίδα να βρεθεί ζωντανός.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This