Η Αϊσέ θα ταφεί στα γενέθλιά της – «Θα κηδέψουμε το κορίτσι μας και ο δράστης θα είναι ακόμα έξω»

Ξέσπασμα οργής στην Ξάνθη μετά την ομολογία του αστυνομικού που την παρέσυρε

Must Read

«Εμείς αύριο θα κηδέψουμε το κορίτσι μας και θα ξέρουμε ότι ο δράστης θα είναι ακόμα έξω. Και το πιο τραγικό; Το κοριτσάκι θα κηδευτεί στα γενέθλιά της. Αύριο είναι τα γενέθλιά της». Αυτή η δήλωση που έκανε ο ξάδελφος της αδικοχαμένης Αϊσέ, καλύπτει με ακόμα ένα τραγικό πέπλο την έτσι κι αλλιώς συγκλονιστική υπόθεση.

Η νεαρή κοπέλα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, όπως κάθε απόγευμα, πολύ κοντά στο σπίτι της στον Παλαιό Ζυγό Ξάνθης, παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που οδηγούσε ένας 34χρονος αστυνομικός και τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά, που δεν άντεξε και ξεψύχησε έξι μέρες μετά.

Ο δράστης αφού αρχικά εγκατέλειψε την χτυπημένη κοπέλα, στη συνέχεια επέστρεψε στο σημείο και προσπάθησε να μπερδέψει τους συναδέλφους του, λέγοντας ότι ήταν… μάρτυρας του τροχαίου.

Οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε όμως και το χτυπημένο όχημα, έδειξαν την άκρη του νήματος και οδήγησαν στην ομολογία του, αφού είχε παρέλθει βέβαια το αυτόφωρο.

.

«Γλιτώνει το αυτόφωρο ο κύριος που ήξερε πολύ καλά τι κάνει γιατί μιλάμε για έναν αστυνομικό που γνώριζε τα πάντα και πηγαίνει μετά από το αυτόφωρο και ομολογεί», σχολίασε οργισμένος ο ξάδελφος της 19χρονης Αϊσέ, η οποία σπούδαζε βοηθός φαρμακοποιού.

Νωρίτερα την Τετάρτη, οι δρόμοι της Ξάνθης γέμισαν με κόσμο, ο οποίος ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη στο θάνατο της Αϊσέ από το όχημα του αστυνομικού.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζοντας συνθήματα βρέθηκαν έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και στη συνέχεια με πορεία διέσχισαν το κέντρο της πόλης, για να φτάσουν στο δικαστικό μέγαρο.

«Δεν θα επιτρέψουμε να συγκαλυφθεί το έγκλημα. Το τραγικό συμβάν δικαίως έχει συγκλονίσει τη νεολαία και συνολικά τον λαό της Ξάνθης. Η εμπλοκή του υπηρεσιακού οχήματος στην υπόθεση αναδεικνύει την ανάγκη να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη στο τραγικό αυτό γεγονός», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This