Κηπουρός 50χρονης κατά του ιδιοκτήτη των σκυλιών: «Το αλυσοπρίονο που χρησιμοποιούσαν δεν έκανε θόρυβο!»

Τι έγραψε σε ανάρτησή του

Must Read

Όσα ισχυρίστηκε ο ιδιοκτήτης των τριών τσομπανόσκυλων στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης τα οποία κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ αντικρούει ο κωφάλαλος κηπουρός της άτυχης γυναίκας, Νίκος Λαζαρίδης.

Συγκεκριμένα, ο κηπουρός σχολίασε όσα είπε ο 37χρονος που οδηγήθηκε στη φυλακή στο απολογητικό υπόμνημα χθες σχετικά με το αλυσοπρίονο το οποίο έκανε θόρυβο στην αυλή της 50χρονης στο πλαίσιο εργασιών που γίνονταν με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν τα τετράποδα και να επιτεθούν στην γυναίκα.

Όπως αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης, το μηχάνημα που χρησιμοποίησε εκείνη την ημέρα δεν έκανε καθόλου θόρυβο ενώ αφήνει αιχμές προς τον ιδιοκτήτη σχολιάζοντας πως για καλύτερη ασφάλεια καλύτερα να είναι καλύτερη και η περίφραξη!

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση που έκανε ανέφερε:

«Παιδιά προσέξτε αυτά που θα πω διότι άκουσα ότι το αλυσοπρίονό μου τρόμαξε τα σκυλιά και έγινε αυτό το κακό. Ένα θα σας πω ότι το μηχάνημα που έχω είναι μπορντούρα με μπαταρία για θάμνους και μετά αν χρειαστεί το αλλάζεις σε κονταροπριόνι που είναι και πάλι με μπαταρία για χοντρά κλαδιά. Το μηχάνημα που έχω είναι τελευταίας τεχνολογίας και αθόρυβο.

Το πήρα για να μην ενοχλήσω τους γείτονες μου όταν κάνω δουλειές στο εξοχικό μου. Μη λέτε άλλο ανακρίβειες χωρίς να γνωρίζετε πρώτα την πραγματικότητα. Επίσης δεν γίνεται να καταργηθούν τα θορυβώδη αμάξια, τα μηχανάκια, οι μουσικές και οι δουλειές για να κάνουμε ησυχία για τα μεγαλόσωμα σκυλιά…. Εφόσον θέλετε να έχετε μεγαλόσωμα σκυλιά βάλτε καλύτερη ποιότητα ασφαλείας για την περίφραξη και όχι το απλό σύρμα».

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο ιδιοκτήτης

Ο θόρυβος που άκουσαν τα σκυλιά από το αλυσοπρίονο που χρησιμοποιούνταν στην αυλή της 50χρονης στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο εργασιών τα έβγαλε εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να επιτεθούν στην άτυχη γυναίκα και να την κατασπαράξουν ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τετράποδων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο άνδρας που κρίθηκε προφυλακιστέος σήμερα φέρεται να υποστήριξε στο απολογητικό υπόμνημα στην τρίτη τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης:

«Τα σκυλιά όταν άκουσαν τους οξείς, διαπεραστικούς και εκκωφαντικούς θορύβους του αλυσοπρίονου που κρατούσαν ώρες ένιωσαν μεγάλο κίνδυνο και προσπάθησαν να διαφύγουν από την περίφραξη για να αντιμετωπίσουν την απειλή και τον κίνδυνο που ένιωσαν»

Κατά τον ίδιο, «βασανίσθηκαν από το θόρυβο κι από φιλικά έγιναν επιθετικά».

Δείτε βίντεο:

 

Και συνέχισε:

«Έσπασαν το πλέγμα στη βάση της περίφραξης από την πλαϊνή πλευρά του οικοπέδου, βγήκαν έξω και κατευθύνθηκαν προς την αυλή της Ελισάβετ που ήταν σε απόσταση 100 μέτρων, όπου εξαγριωμένα της επιτέθηκαν. Δεν φταίει ούτε η Ελισάβετ, ούτε ο κηπουρός που ήταν στο βάθος του κήπου» φέρεται να είπε.

Δείτε βίντεο:

 

Σε άλλο σημείο υποστήριξε ότι ουδέποτε προέβλεψε ότι θα διαφύγουν τα σκυλιά από την περίφραξη, ούτε μπορούσε να προβλέψει ότι θα επιτεθούν σε άνθρωπο, αρνούμενος την εις βάρος του αποδιδόμενη κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και εκφράζοντας τα ειλικρινά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

«Είχα υιοθετήσει τα σκυλιά από το δρόμο»

Αναφερόμενος στα σκυλιά, κατά πληροφορίες, απολογήθηκε ότι τα είχε υιοθετήσει προ 2ετίας από το δρόμο, διότι ήταν εγκαταλελειμμένα και σε κακή κατάσταση.

«Όμως συνήλθαν και τα είχα διαρκώς φροντισμένα και καλοταϊσμένα. Είχαν δικό τους σπιτάκι και κυκλοφορούσαν μόνο στην αυλή της μονοκατοικίας» είπε, επαναλαμβάνοντας διαρκώς ότι δεν υπήρχε μέχρι το συγκεκριμένο συμβάν καταγγελία ότι κυκλοφορούσαν ελεύθερα, ούτε παρενόχλησαν κάποιον και κυρίως ποτέ δεν επιτέθηκαν ούτε δάγκωσαν κάποιον ενώ για τις καταθέσεις μαρτύρων σχετικά με τις συνθήκες φύλαξης των σκυλιών κάνοντας λόγο για αοριστίες.

Προσφυγή κατά της προφυλάκισης

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του 37χρονου, μιλώντας στο ΑΠΕ, ο εντολέας του προτίθεται να προσφύγει άμεσα κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης, ζητώντας την αντικατάσταση της προφυλάκισης με περιοριστικούς όρους.

Νωρίτερα, εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ο συνήγορος της οικογένειας της 50χρονης, και κατέθεσε δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

«Συγγνώμη»… Ραγίζει καρδιές ο κωφάλαλος κηπουρός της 50χρονης Ελισάβετ που πέθανε μαρτυρικά από άγριες δαγκωματιές σκυλιών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This