Διατάχθηκε ΕΔΕ στη Δημοτική Αστυνομία μετά την καταγγελία της Δήμητρας Λιαράκου για σεξουαλική παρενόχληση

Must Read

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Δήμο Αθηναίων μετά την καταγγελία της γνωστής TikToker Δήμητρας Λιαράκου για σεξουαλική παρενόχληση από δημοτικούς αστυνομικούς, καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης έδωσε εντολή για Ένορκη Διοικητική Εξέταση στη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών

Σύμφωνα με την καταγγελία της Δήμητρας Λιαράκου, οι δημοτικοί αστυνομικοί την παρενόχλησαν σεξουαλικά όταν πήγε να πληρώσει μια παράβαση που της είχε βεβαιωθεί. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, η κοπέλα περιέγραψε δακρυσμένη την ανάρμοστη αντιμετώπιση που είχε, εστιάζοντας στα -γεμάτα σεξουαλικά υπονοούμενα- σχόλια που δέχτηκε από τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει, όταν πήγε στο κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας δεν είχε μαζί της την ασφάλεια του αυτοκινήτου και όταν τους το είπε, η απάντηση του δημοτικού αστυνομικού ήταν να «πάει σπίτι του να βρουν την ασφάλεια», ενώ άλλος συνάδελφός του χασκογελούσε δίπλα του. Και όταν τούς είπε ότι μπορούν ηλεκτρονικά να βρουν την ασφάλειά της, η απάντηση που πήρε ήταν «εντάξει, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα…».

«Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις –με συγχωρείτε για την έκφραση- με καυλαντίζανε!», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της και προσθέτει: «Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω. (…) Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ που σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν…».

  • Δείτε την ανάρτηση της Δήμητρας Λιαράκου:
@dimitra_liarakou 🐖 #foryoupage #mpesfypgamw #pageforyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitra Liarakou🦋

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This