Αθώος ο πατριός για τον βιασμό της 13χρονης στην Κρήτη – Τον υπερασπίστηκε και η μητέρα

«Τα έβγαλε από το μυαλό της» υποστήριξαν πατριός και η μητέρα

Must Read

Ανατροπή στην υπόθεση που σόκαρε την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, όπου μια ανήλικη μαθήτρια κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον πατριό της.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, ο 47χρονος άνδρας ο οποίος παρέμεινε στη φυλακή για 15 μήνες, κηρύχθηκε αθώος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου κήρυξε αθώο κατά πλειοψηφία, 4-3 και θα αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της εισαγγελέως ήταν να καταδικαστεί ο 47χρονος, ωστόσο τρία μέλη του δικαστηρίου είχαν αντίθετη γνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία της 13χρονης μαθήτριας «πάγωσε» το Ηράκλειο, καθώς το παιδί είχε εκμυστηρευθεί σε καθηγήτρια της ότι βίωνε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της επί δύο ολόκληρα χρόνια.

Μάλιστα, το κορίτσι κατήγγειλε ότι ο πατριός της την κακοποίησε ακόμα και την ημέρα που θα πήγαιναν στο μαιευτήριο για να φέρουν στο σπίτι την μητέρα της που βρισκόταν στο μαιευτήριο και είχε φέρει στον κόσμο το αδερφάκι της.

Από πλευράς του ο 47χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ στο πλευρό του τάχθηκε και η μητέρα του κοριτσιού, η οποία υποστήριξε ότι η κόρη της ζήλευε και όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας της.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This