Χωρίς φωτισμό εδώ και δύο εβδομάδες κεντρικοί δρόμοι στην Χαλκιδική!

«Πυρά» των κατοίκων κατά ΔΕΔΔΗΕ

Must Read

Σαν το… εδώ και μέρες μπλακ άουτ στους δρόμους της Χαλκιδικής δεν έχει! Πιο συγκεκριμένα, σε απόγνωση βρίσκονται κάτοικοι του δήμου Νέας Προποντίδας από την προκλητικά συνεχιζόμενη έλλειψη φωτισμού την νύχτα σε μεγάλο κομμάτι του κεντρικού μάλιστα οδικού δικτύου της περιοχής…

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε κάτοικος, εδώ και δύο εβδομάδες οι δρόμοι από την Κάτω Γαλήνη μέχρι τουλάχιστον και τη Νέα Ηράκλεια, παραμένουν χωρίς ρεύμα. Στο σκοτάδι! Στο κέντρο ωστόσο της Καλλικράτειας τα φώτα μένουν αναμμένα… νυχθημερόν!

Οι κάτοικοι απευθύνθηκαν πολλές φορές στον ΔΕΔΔΗΕ αλλά και τον δήμο χωρίς να βρουν ανταπόκριση. «Μας κοροϊδεύουν; Στην Καλλικράτεια μέσα τα φώτα είναι ανοιχτά μέρα-νύχτα. Κάθε δέκα μέρες σε εμάς το φτιάχνουν για λίγο και μετά ξανά το ίδιο. Λένε δεν επαρκεί το προσωπικό. Εμείς τι φταίμε; Τα τέλη όμως τα παίρνουν» είπε αγανακτισμενος ο κάτοικο, καταγγέλλοντας πως μεταξύ των πολιτών γίνονται συνεχώς συζητήσεις για περιστατικά κλοπών.

Ο δήμαρχος Νέας Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, σε λιτή του δήλωση χαρακτήρισε τον ΔΕΔΔΗΕ «απαράδεκτο», λέγοντας πως παίρνουν συνεχώς τηλέφωνα και στέλνουν έγγραφα στον διαχειριστή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. «Βιώνουμε την αγανάκτηση του αιώνα. Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι μονάχα για να τα αρπάζει» κατήγγειλε και ο δήμαρχος.

Σε πρόβλημα στα εναέρια δίκτυα, λόγω των ισχυρών ανέμων που καταγράφηκαν στην περιοχή, αποδίδουν την έλλειψη φωτισμού σε τμήματα της Καλλικράτειας πηγές εργαζομένων στον ΔΕΔΔΗΕ.

Αναφορικά με τον φωτισμό στο κέντρο της Καλλικράτειας που είναι όλη τη μέρα ενεργός, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα στον χρονοδιακόπτη, δηλαδή τον αισθητήρα που ρυθμίζει τα φώτα. Θα πρέπει ωστόσο να ξεκαθαριστεί αν αυτός ο δέκτης ανήκει στην αρμοδιότητα του ΔΕΔΔΗΕ ή του δήμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This