Συνελήφθη 63χρονος για διαδοχικές κλοπές σε Ιερό Ναό

Ο κατηγορούμενος χρησιμοποιούσε αυτοσχέδιο διαρρηκτικό εργαλείο

Must Read

Είχε ταράξει τα παγκάρια αλλά η δράση του ξεσκεπάστηκε, καθώς έπεσε στα χέρια των αρχών!

Ένας 63χρονος που προέβαινε συστηματικά και ανενόχλητος σε κλοπές από ιερό ναό στο Μαρούσι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας. Ο 63χρονος ημεδαπός, κατηγορείται για σωρεία κλοπών από ιερούς ναούς και για πλαστογραφία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 63χρονος τους τελευταίους δύο μήνες επισκέπτονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα συγκεκριμένη εκκλησία στο Μαρούσι με σκοπό την κλοπή και χωρίς να κινήσει τις υποψίες. Ο κατηγορούμενος, χρησιμοποιούσε αυτοσχέδιο διαρρηκτικό εργαλείο και είχε μάλιστα προσαρμόσει κολλητική ταινία, ενώ κατάφερνε να αποσπά σημαντικά χρηματικά ποσά από το παγκάρι του ναού! Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μεταλλικός κόφτης, 3 αυτοσχέδιες λίμες, αυτοσχέδιο μαχαίρι και δελτίο ταυτότητας στο οποίο είχε επικολληθεί η φωτογραφία του κατηγορουμένου και για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια. Σε βάρος του 63χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, με συνολική ποινή κάθειρξης -5- ετών και -10- μηνών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This