Υπόθεση Όλιβερ: Μία «ανάσα» από την εξιχνίαση – Οι πληροφορίες για την ταυτοποίηση του δράστη

Καθηγητής Κτηνιατρικής υποστηρίζει ότι το χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο

Must Read

Μία «ανάσα» από την εξιχνίαση της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο βρίσκονται οι Αρχές, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φτάσει στα ίχνη του ανθρώπου που κακοποίησε τον Όλιβερ, άτυχο σκυλάκι από την Αράχοβα, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάρτυρες κατέθεσαν στις Αρχές όλα όσα γνώριζαν για την υπόθεση, ενώ ο δράστης φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με δηλώσεις της δικηγόρου του ιδιοκτήτη του χάσκι, αλλά και φιλοζωικών οργανώσεων.

Η Αθηνά Ανάσογλου, σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε ότι είναι ζήτημα των αρχών να «δέσουν» το συγκεκριμένο άτομο. «Το όνομα έχει ακουστεί. Όλα δείχνουν αυτό το άτομο, όλα εξηγούν τους λόγους που το έκανε. Εγώ χθες ανατρίχιασα… Αλλά δεν μπορώ να το πω στον αέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του κηδεμόνα του χάσκι και συνέχισε: «Μετά από ανθρώπους που θέλησαν να μιλήσουν έχουμε την απάντηση για το ποιος το έκανε. Την απάντηση πρέπει να τη δώσει η δικαιοσύνη βέβαια και όχι εμείς. Θα ζητήσουμε τα άτομα που έχουν την απάντηση να καταθέσουν και ήδη αρκετά άτομα έχουν καταθέσει».

 

Σε ό,τι αφορά στο προφίλ του ανθρώπου που κακοποίησε σεξουαλικά τον Όλιβερ, δεν έχει αποκαλυφθεί αν πρόκειται για τον άνθρωπο που απεικονίζεται στην φωτογραφία που έχει δημοσιευθεί, ωστόσο, πηγές αναφέρουν πως «προσπάθησε να ξελεγάσει στην αρχή τους πάντες».

Επιβεβαιώνει το σενάριο κακοποίησης καθηγητής Κτηνιατρικής

Την ίδια στιγμή, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.

«Απαντώντας στο μέιλ σας, από όλα τα αναγραφόμενα εκ μέρους σας θα σταθώ μόνο στην εκτίμηση των δυο επισυναπτόμενων εικόνων του σκύλου Όλιβερ, οι οποίες παραπέμπουν σε βίαιες (μηχανικές πιθανότερα) κακώσεις περινεϊκής χώρας- τμήματος του πρωκτικού σωλήνα, που αφορούν σε περιπτώσεις ανάλογες με σεξουαλική κακοποίηση αρσενικού ζώου. Η θέση και φύση αυτών των αλλοιώσεων δεν συνάδουν με τυχαία τραύματα ή ατύχημα. Εάν επιθυμείτε εκτενέστερη περιγραφή, είμαστε στη διάθεση σας», ήταν η απάντηση του καθηγητή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με την κτηνίατρο Κλεονίκη Τόλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This