Άφαντος παραμένει ο Αλβανός «πιστολέρο» – Συγκινητικές στιγμές στο «Γεννηματάς» για τους τρεις Κρητικούς

«Ο εντολέας μου δεν γνώριζε την ύπαρξη του όπλου. Το χαστούκι πράγματι το έριξε. Ήταν από αντίδραση» είπε η δικηγόρος του 33χρονου συλληφθέντα της αιματηρής συμπλοκής στο Γκάζι

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό για τον 37χρονο «πιστολέρο» με το βαρύ ποινικό παρελθόν έχουν εξαπολύσει οι ελληνικές αστυνομικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστεί ο κακοποιός που πυροβόλησε τους Κρητικούς στο Γκάζι. Σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψηςΤην ίδια ώρα, ευχάριστα τα νέα για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών. 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του «πιστολέρο» της αιματηρής επίθεσης στο κέντρο της Αθήνας με τους τρεις τραυματίες, ενώ ένας ακόμη 33χρονος έχει ήδη συλληφθεί. Ο Αλβανός που αναζητά η αστυνομία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα δεν έχει διαφύγει στην Αλβανία, και να κρύβεται στην Ελλάδα. Θεωρείται βέβαιο, ότι πρόκειται για έναν βίαιο και επικίνδυνο κακοποιό που δεν διστάζει. Στην Αλβανία φέρεται να έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ έχει εμπλακεί σε ληστείες και επιθέσεις με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών. Στην Ελλάδα είναι γνωστός των αρχών για κλοπές και ναρκωτικά. Παράλληλα, το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε ο συνεργός του, που ήταν συνοδηγός στο τζιπ ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη το πρωί. «Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για συνεργεία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροη για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος των τριών νέων. Η ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και κατά του 37χρονου «πιστολέρο», με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

 

 

Στον 33χρονο μάλιστα απαγγέλθηκαν και κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο. Πιο συγκεκριμένα, η εισαγγελία της Αθήνας προχώρησε στην άσκηση δίωξης σε βάρος του συλληφθέντα – συνεπιβάτη του τζιπ για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή. 

 

 

Ο 33χρονος που συνελήφθη υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον έναν Κρητικό που, όπως ανέφερε, τον εξύβρισε, ενώ δήλωσε ότι δε γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε επάνω του όπλο. Σύμφωνα με τη συνήγορο του 33χρονου, ο ίδιος από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις Αρχές. Η δικηγόρός του 33χρονου Σταματία Μάρκου είπε ότι ο πελάτης της δεν αποδέχεται την πρόκληση οποιασδήποτε σωματικής βλάβης σε βάρος άλλου ανθρώπου, ενώ φρόντισε να διαχωρίσει τη θέση του πελάτη της από τον άνδρα που αναζητείται ως ο «πιστολέρο». «Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή υπήρξε ειλικρινής. Κατέθεσε το τι ακριβώς είχε συμβεί κατά την επίδικη ημέρα και ώρα. Διαχώρισε ρητά τη θέση του ότι όχι μόνο δεν γνώριζε την ύπαρξη του όπλου, όχι μόνο δεν αποδέχεται την πρόκληση οιασδήποτε σωματικής βλάβης σε βάρος άλλου ανθρώπου, πολλώ μάλλον το αποτέλεσμα αυτό που έχει προκληθεί. Από την πρώτη στιγμή έθεσε εαυτόν στη διάθεση των διωκτικών αρχών. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε ειλικρινής και θα παραμείνει έτσι έως το τέλος» υποστήριξε η κ. Μάρκου.

 

 

Συγκινητικές στιγμές στο «Γεννηματάς»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης, ο 34χρονος Κρητικός από τα Μάλια που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή πέφτοντας πάνω σε έναν αδίστακτο κακοποιό που τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Το χειρουργείο πήγε καλά, οι γιατροί αφαίρεσαν τη σφαίρα και δηλώνουν αισιόδοξοι, επισημαίνοντας ότι τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα. Οι στιγμές που ακολούθησαν της επέμβασης στο Γεννηματάς ήταν άκρως συγκινητικές, με τους γονείς του Δημήτρη, που έχουν έρθει στην Αθήνα από την Κρήτη, να ξεσπούν σε κλάματα στο άκουσμα των καλών νέων. Ευχάριστα, όμως, είναι τα νέα και για τους άλλους δύο τραυματίες. Τόσο ο Γιάννης, αδερφός του Δημήτρη, όσο και ο φίλος τους, Φραγκίσκος, βγήκαν από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου και μεταφέρθηκαν σε απλό θάλαμο.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος με το τραύμα στο κεφάλι

Με βαρύτατο ποινικό παρελθόν οι Αλβανοί «πιστολέρο» στο Γκάζι

Στο έδαφος, μέσα στα αίματα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς στο Γκάζι 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This