Γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας ο 73χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος

Ο ηλικιωμένος κατέβαλε 12.560 ευρώ πρόστιμο για 17 παραβάσεις του ΚΟΚ

Must Read

Ο 73χρονος, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος και συνελήφθη έπειτα από καταδίωξη τα ξημερώματα της Τρίτης, είναι γνώριμος των Αρχών. Πρόκειται για επιχειρηματία της νύχτας γνωστός σε Αθήνα και Μύκονο. O συλληφθείς οδηγούσε επί 15χλμ. στο αντίθετο ρεύμα από το Κολωνάκι στην Παλλήνη.

Ηλικιωμένος οδηγούσε ανάποδα στη Βασιλίσσης Σοφίας – Η αστυνομία τον κυνηγούσε μέχρι την Παλλήνη!

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit, στις αρχές Ιανουαρίου 2005 το όνομα του 73χρονου επιχειρηματία απασχόλησε την δημοσιότητα έπειτα έφοδο 80 αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στο club, που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας.  Το 2012 έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού έξω από μπαρ στην Μύκονο και νοσηλεύθηκε στην ΜΕΘ.

Μετά την σύλληψή του, ο ηλικιωμένος κατέβαλε 12.560 ευρώ πρόστιμο για 17 παραβάσεις του ΚΟΚ και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για 1.160 ημέρες, 3 και πλέον χρόνια. Όταν ξεμέθυσε, ο επιχειρηματίας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν θυμόταν τίποτα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This