Ξεψύχησε 8χρονος στο «Αγλαΐα Κυριακού»! Ήταν θετικός στον στρεπτόκοκκο

Η ακριβής αιτία του θανάτου του θα διαπιστωθεί από τη νεκροψία

Must Read

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι γονείς ενός αγοριού μόλις 8 ετών πως μέσα σε λίγες ώρες έχασαν το παιδί τους για πάντα αν και το είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Live News ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε στις 5 το πρωί της Τρίτης στο «Αγλαΐα Κυριακού» με υψηλό πυρετό και πόνο στο λαιμό.

Οι γιατροί του έκαναν τεστ για στρεπτόκοκκο και βγήκε θετικό.

Στη συνέχεια το έβαλαν στην εντατική. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, στις 8 το πρωί, το αγοράκι κατέληξε βυθίζοντας την οικογένειά του στην απόλυτη θλίψη.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννακός είπε:

«Χθες τα ξημερώματα προσήλθε ένα παιδάκι με τους γονείς του, 8 ετών αγόρι, στο Αγλαΐα Κυριακού που εφημέρευε. Αμέσως οι γιατροί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, του έκαναν στρεπ τεστ, ήταν θετικό, με πονόλαιμο και υψηλό πυρετό. Έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν, το πήγαν στη ΜΕΘ και μετά από τρεις ώρες κατέληξε». 

Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει ακριβής αιτία θανάτου η οποία θα διαπιστωθεί από τη νεκροψία που θα γίνει στη σορό του παιδιού.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ θέλησε να τονίσει ότι οι γονείς πρέπει να προσέχουν όσο και το σύστημα υγείας.

«Θέλει προσοχή από τους γονείς, χειμώνας είναι, γιορτές είναι. Θέλει και οργάνωση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας. Είναι κρίμα να χάνουμε παιδάκια από στρεπτόκοκκο, αν είναι στρεπτόκοκκος, γιατί θα γίνει τεστ».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This