O 33χρονος Αλβανός είχε εμπλακεί και σε ανταλλαγή πυρών έξω από μπαρ στα Βριλήσσια

Τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από σφαίρα στο πόδι ένας Έλληνας

Must Read

Ο 33χρονος Αλβανός, ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του την Τετάρτη για την συμμετοχή του στους πυροβολισμούς στο Γκάζι και τον τραυματισμό τριών Κρητικών, είχε εμπλακεί σε παρόμοιο περιστατικό με όπλα στο παρελθόν. Πριν από 8 χρόνια, ο συνοδηγός του 37χρονου καταζητούμενου ομοεθνούς του είχε συμμετάσχει σε ανταλλαγή πυρών με τραυματισμό έξω από μπαρ στα Βριλήσσια.

Ο προφυλακισθείς είχε βρεθεί στο εν λόγω μπαρ με συγγενικό του πρόσωπο και καβγάδισαν με δύο Έλληνες. Τα αίματα άναψαν και υπήρξαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι ένας Έλληνας. Τότε, οι δράστες είχαν αναφέρει στην απολογία τους πως πυροβόλησαν στο έδαφος και η σφαίρα εξοστρακίστηκε στο πόδι του τραυματία.

Δείτε το βίντεο

 

Ανθρωποκυνηγητό για τον 37χρονο

Την ίδια ώρα, ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 37χρονου Αλβανού με βαρύ ποινικό μητρώο, ο οποίος τράβηξε την σκανδάλη και τραυμάτισε στο κεφάλι τους τρεις Κρητικούς έξω από κλαμπ στο Γκάζι.

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This