Ιερέας που φέρεται ότι ασελγούσε σε ανήλικη, διαγνώστηκε με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα

Must Read

Με σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που κατηγορείται για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 12χρονης στην κοινότητα Οχιά της ανατολικής Μάνης, μετά τις καθιερωμένες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ακολουθώντας την προφυλάκισή του στις Φυλακές Τρικάλων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας πάσχει από λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης που ταρακούνησε τη Λακωνία, και όχι μόνο. Και αυτό γιατί, εάν είχε ασελγήσει σε βάρος της ανήλικης, θα είχε μολυνθεί και αυτή, καθώς ο ρασοφόρος δεν γνώριζε ότι έπασχε.

Για την ώρα, ωστόσο, δεν έχει προκύψει ότι το κοριτσάκι πάσχει από κάποιο νόσημα, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δείχνουν ότι είναι υγιέστατο.

Ο 55χρονος παπάς και πατέρας έξι παιδιών, τα στοιχεία του οποίου είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Γυθείου, αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή είχε αρνηθεί ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη της συντρόφου του, παρά όσα περιέγραψε η μικρή και τα οποία οδήγησαν στη σύλληψή του και την προφυλάκισή του.

Λόγο για κακοποίηση έχει κάνει, επίσης, και η μητέρα της μικρής, που είχε πει ότι πιστεύει απόλυτα το παιδί της: «Αφού το φωνάζει η μικρή και εγώ το πιστεύω. Και θα το πιστεύω μέχρι τελευταία στιγμή, μέχρι να πεθάνω. Πιστεύω ότι την έχει πειράξει την κόρη μου. Να μείνει στη φυλακή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This