Λάβρος ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών: «Στηρίζουμε την παραδοσιακή οικογένεια»

Όποιος τολμά να εκφράσει την αντίδρασή του, χαρακτηρίζεται αμέσως «ομοφοβικός», λέει ο μητροπολίτης

Must Read

Την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια υπεραμύνθηκε ο μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να φέρει τον γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Αυτήν την οικογένεια στηρίζουμε κι αν κάποιος μας θεωρεί συντηρητικούς, ε ναι, τέτοια συντήρηση τη θέλουμε» δήλωσε με κατηγορηματικό ύφος ο Μητροπολίτης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, σε εκδήλωση της Μητρόπολης Φθιώτιδος.

«Είμαστε συντηρητικοί και θα μείνουμε συντηρητικοί. Ναι θέλουμε να είμαστε συντηρητικοί. Σ’ αρέσει; Κι άμα σ’ αρέσει κι άμα σου κάνει. Εμείς θα είμαστε συντηρητικοί και θα στηρίζουμε αυτήν την οικογένεια, αγαπώντας κάθε άνθρωπο, χωρίς εξαιρέσεις» δήλωσε ο μητροπολίτης και έπειτα πρόσθεσε ότι όποιος τολμά να εκφράσει την αντίδρασή του, χαρακτηρίζεται αμέσως «ομοφοβικός»: «Δεν τολμάει να πει κανείς μια κουβέντα. “Ομοφοβικός”. Πού το βρήκατε ρε; Πού το βρήκατε; Αμάν πια, μας έχετε τυφλώσει, με την ψευδοπρόοδό σας».

«Να αφήσουν τις αμερικανιές. Εδώ είναι Ελλάδα. Ελλάδα είναι εδώ. Κι άμα αρέσει. Κι άμα θέλουν» ανέφερε και πρόσθεσε: «Σεβόμαστε τους πάντες αλλά απαιτούμαι και να μας σέβονται. Και να μην μας κοροϊδεύουν, φτάνει πια! Ως εδώ! Ως εδώ πια! Απαιτούμε να μας σέβονται. Απαιτούμε να μας σέβονται, να σέβονται τον πατέρα μας και τη μάνα μας. Τα μνήματα των γονέων μας. Να μάθουν να τα σέβονται επιτέλους» είπε ο μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This