Χανιά: Χριστουγεννιάτικος στολισμός για βραβείο από έναν 12χρονο!

Έχει τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών

Must Read

Όλη την φαντασία και την δημιουργικότητά του «επιστράτευσε» ένας 12χρονος από τα Χανιά της Κρήτης για να στολίσει το σπίτι των παππούδων του με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα φανταστικό υπερθέαμα που οι περαστικοί κοντοστέκονται και χαζεύουν.

Ο μικρός Νικηφόρος Σταύρου ανέφερε στο zarpanews.gr σχετικά με το εγχείρημά του πως «μου πήρε 2-3 μέρες για να στολίσω αλλά καθημερινά ασχολούμαι, διορθώνω, αλλάζω θέσεις». Το παιδάκι χαίρεται για την προσπάθειά του και για το γεγονός πως αρέσει στους φίλους του και σε πολλούς άλλους.

Ο 12χρονος ο οποίος θέλει να γίνει διακοσμητής όταν μεγαλώσει στόλισε το σπίτι με διάφορα φωτάκια τα οποία δημιουργούν ένα πανέμορφο και ιδιαίτερο αποτέλεσμα που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. 

Η γιαγιά του μικρού αναφέρουν σχετικά με το ταλέντο του:

«Από 7 χρονών ξεκίνησε λίγο – λίγο και φέτος έχει βάλει τα πιο πολλά. Το έχει επιμεληθεί όλο μόνος του, εμείς δεν έχουμε βοηθήσει καθόλου».

Όπως τονίζει τα φωτάκια ανάβουν μόνο για 5-6 ώρες την ημέρα και πολλά δεν καίνε σχεδόν καθόλου γιατί είναι με ηλιακό φως. Όσο για τον λογαριασμό του ρεύματος, η γιαγιά του 12χρονου είπε πως γνωρίζει ότι θα είναι «τσουχτερός», αλλά δεν την πειράζει.

Ο 12χρονος με τον παππού και την γιαγιά

Η ίδια αναφέρει πως ο στολισμός έχει τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου που σταματά για να βγάλει βίντεο και φωτογραφίες.

«Κόσμος σταματάει, βγάζει φωτογραφίες, τραβάει βιντεάκια. Άλλοι μας ρωτάνε, άλλοι όχι. Στην γειτονιά ξέρουν, βλέπουν το παιδί όλη μέρα έξω, ξέρουν ότι το έχει κάνει το ίδιο, του λένε μπράβο, συγχαρητήρια, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι!».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This