Revenge porn: Δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες 44χρονης – Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πριν συλληφθεί

Είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πάρει άγνωστη ποσότητα φυτοφαρμάκων

Must Read

Ακόμη μια υπόθεση revenge porn έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη 47χρονου στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του λίγο πριν οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες.

Θύμα του συλληφθέντα ήταν μια 44χρονη. Ο 47χρονος, που συνελήφθη σε ξενοδοχείο, κατηγορείται ότι δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της 44χρονης στα social media, με την ίδια να το ανακαλύπτει τυχαία.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, σε βάρος του 47χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εκδικητικής πορνογραφίας με ανάρτηση υλικού με μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παραβίασης προσωπικών δεδομένων, προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Επί τέσσερις ημέρες (18-12-2023 έως 21-12-2023) ο συλληφθείς ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες της 44χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω χρονικό διάστημα ανήρτησε στο προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς τη συναίνεσή της 44χρονης, συνολικά 109 δημοσιεύσεις, οι οποίες περιείχαν φωτογραφίες της, σε κάποιες από τις οποίες εμφανιζόταν γυμνή, συνοδευόμενες από υβριστικό περιεχόμενο στο πλαίσιο της γενετήσιας ζωής της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) οι αστυνομικές Αρχές εντόπισαν τον 47χρονο σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη και κατά τη διάρκεια της σύλληψής του ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 47χρονο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Εκκρεμούσαν σε βάρος του και ποινές για απάτες

Στο πλαίσιο των ερευνών διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσαν συνολικά 5 αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Καβάλας, Πρέβεζας, Κατερίνης, Ξάνθης και Έδεσσας, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και 4 μηνών, καθώς και σε χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για απάτες.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το τμήμα Ασφάλειας της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This