Ξάφρισαν τρία καταστήματα παραμονή Χριστουγέννων στην Θεσσαλονίκη

Βρήκαν... την ευκαιρία

Must Read

Οι… ποντικοί έκαναν την εμφάνισή τους στις γιορτές! Πιο συγκεκριμένα, απανωτές διαρρήξεις αποπειράθηκαν να κάνουν χθες παραμονή Χριστουγέννων σε τρία μάλιστα καταστήματα επίδοξοι ληστές στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε για τους δύο δράστες: «Δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 24 και 25 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, απόπειρας ληστείας και παράβασης της νομοθεσίας «περί εξαρτησιογόνων ουσιών», σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης».

Πιο αναλυτικά, ο 25χρονος, με τον 24χρονο συνεργό του να… φυλάει τσίλιες εξωτερικά των καταστημάτων, εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από το ταμείο περίπου 800 ευρώ! Εισήλθε έπειτα σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου με την απειλή πως έχει στην κατοχή του όπλο, ζήτησε από υπάλληλο τα χρήματα του ταμείου, χωρίς όμως να καταφέρει να τα αφαιρέσει. Κατόπιν είσήλθε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στους Αμπελόκηπους, στο οποίο με χρήση λεκτικής βίας κατάφερε να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ.

Οι άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι δύο άνδρες. Αμφότεροι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στην κατοχή τους βρέθηκε και το χρηματικό ποσό που είχαν αφαιρέσει. Διαπιστώθηκε δε όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τις αρχές ότι «ο 25χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 28-11-2023 έως 16-12-2023, εισήλθε τρεις φορές και σε διαφορετικές ημερομηνίες σε κατάστημα ψιλικών στην Νεάπολη και με τη χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, καθώς και με τη χρήση μαχαιριού κατά υπαλλήλου, αντίστοιχα σε κάθε περίπτωση, κατάφερε να αφαιρέσει από το ταμείο συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.010 ευρώ».

Σε έρευνα μάλιστα στην οικία του 25χρονου, παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία που περιείχε (358) γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που εξετάζεται ενδελεχώς. Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία σε βάρος τους, οδηγούνται στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This