Παρασκευή 25/6/2021

Παιδικά Χωριά SOS: Προσοχή στους επιτηδείους που κάνουν ψεύτικους εράνους στο όνομά μας

Θύματα απάτης φαίνεται ότι έπεσαν αρκετοί πολίτες στη Γλυφάδα και στα Χανιά, που υποστηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, από επιτηδείους, που έκαναν ψεύτικους εράνους χρησιμοποιώντας το όνομα του σωματείου.

«Καμία ανάλογη κίνηση δεν έγινε, γίνεται ή πρόκειται να γίνει εκ μέρους του Σωματείου» δηλώνουν τα Παιδικά Χωριά SOS σε ανακοίνωσή τους, στην οποία απαντούν σε ερωτήσεις φίλων, δωρητών και υποστηρικτών από τις δύο προαναφερθείσες περιοχές σχετικά με εράνους που γίνονται με τη μορφή λαχείων ή φιλανθρωπικού «κουμπαρά» σε καταστήματα και στον δρόμο.

Επίσης, σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι οι πόροι τους προέρχονται αποκλειστικά από δωρεές ή εισφορές, που κατατίθενται απευθείας στα γραφεία τους ή σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ υπενθυμίζουν πως και στο παρελθόν πολλοί πολίτες έχουν πέσει θύματα επιτηδείων, οι οποίοι τους αποσπούν αποσπούν χρήματα, εξυπηρετώντας, όμως, άλλους σκοπούς.

Τέλος, καλούν όποιον αντιληφθεί αντίστοιχες ενέργειες, να επικοινωνήσει τόσο με την Αστυνομία όσο και με το ίδιο το Σωματείο στο 210-3313661.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ