Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Ανάμεσά τους και γνωστοί καλλιτέχνες

Must Read

Απόλυτη σιγή επικρατούσε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, λίγα λεπτά μετά πριν τις 12 το μεσημέρι όταν κατέφτασε η σορός του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά προκειμένου να ξεκινήσει η τελετή για την κηδεία του.

Δείτε βίντεο:

 

Έξω από την εκκλησία της ιδιαίτερης πατρίδας του καλλιτέχνη, τον Ιερό Ναό του Αγίου Νέστορος είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου όχι μόνο από το χωριό αλλά και από την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να του πουν το «τελευταίο αντίο».

Όταν έφτασε η σορός του Βασίλη Καρρά οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα. Μόλις το φέρετρο βγήκε ο κόσμος ξέσπασε σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα φωνάζοντας «Αθάνατος».

Την συγκινητική στιγμή «έντυσε» μουσικά η φιλαρμονική ορχήστρα «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Αρχικά θα τελεστεί τρισάγιο στην εκκλησία του χωριού και στη συνέχεια θα γίνει η ταφή.

Ποιοι έδωσαν το παρών

Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία ήταν η οικογένεια του τραγουδιστή ενώ το παρών έδωσαν και γνωστοί τραγουδιστές όπως ο Μιχάλης Μενιδιάτης και ο Σάκης Αρσενίου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, η Πάολα αλλά και οι μουσικοί της ορχήστρας του τραγουδιστή.

Δείτε φωτογραφίες:

Συγκινούν τα λόγια του Μιχάλη Μενιδιάτη

O Μιχάλης Μενιδιάτης ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Βασίλη Καρρά.
«Ήταν φως όχι μόνο για εμάς τους, τραγουδιστές, για όλους τους Έλληνες πιστεύω. Ένας άνθρωπος που με τις επιτυχίες του, το εκτόπισμα του, με την στάση ζωής του, πραγματικά έδωσε παράδειγμα για όλους μας. Ήταν μοναδικός είχα την τύχη να τον γνωρίσω, στα τρία χρόνια που συνεργαστήκαμε, να καταλάβω το μεγαλείο του. Είναι ένας άνθρωπος που δε σταματούσε να προσφέρει να δίνει να βοηθάει, συμβουλεύει και που δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει στο μέγιστο βαθμό το τραγούδι, τη δημιουργία».

 

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ βραδιές ολόκληρες μέχρι το πρωί να κάθεται μέσα στο καμαρίνι του να γράφει τραγούδια, να ακούει τραγούδια, να δημιουργεί, αυτό ήταν η ζωή του και πιστεύω πως αν δεν τύχαινε αυτή η καταραμένη ασθένεια που του έτυχε θα έφευγε πάνω στην πίστα όπως αυτός το ήθελε, δημιουργώντας τραγουδώντας, όντας κοντά στο κοινό του που τον αγαπούσε. Αυτό που θα θυμάμαι από εκείνον είναι η καλοσύνη του. Ο Βασίλης Καρράς είναι αυτός που σημάδεψε τα εφηβικά μας χρόνια, τα πρώτα μας ξενύχτια, τους πρώτους μας έρωτες. Είναι συνδεδεμένα με τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά και γι’ αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

«Για την προσωπική μας σχέση δεν θα ξεχάσω το γεγονός, από την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε Θεσσαλονίκη, την δεύτερη βδομάδα των εμφανίσεών μας ανέβηκα πάνω και ήμουν άρρωστος με βαριά φαρυγγίτιδα, δεν μπορούσα να μιλήσω, όχι να τραγουδήσω. Βγαίνω από το πρόγραμμα δεν είμαι καλά, στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να αποδώσω φωνάζει στο καμαρίνι του και μου λέει “να σου πω Κωστάκο μου μη στεναχωριέσαι θα μπεις στο δεύτερο πρόγραμμα, εγώ θα είμαι ντυμένος από πίσω με το κοστούμι θα ‘μαι έτοιμος. Μόλις εσύ δε νιώσεις καλά κάνε ένα νεύμα στην ορχήστρα κατέβα και εγώ θα συνεχίσω το πρόγραμμα”. Συμπεριφορές που δεν τις βρίσκεις εύκολα και ειδικά σ’ αυτό το χώρο και από ανθρώπους που είναι τόσο πολύ σημαντικοί και τόσο πολύ καταξιωμένοι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This