Παρασκευή 25/6/2021

Συλλήψεις 39 ατόμων στη Στερεά Ελλάδα για ναρκωτικά, όπλα και παραβάσεις του ΚΟΚ

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 29/11 στην ευρύτερη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά 39 άτομα (20 ημεδαποί και 19 αλλοδαποί).

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν 1.107 άτομα, εκ των οποίων 931 ήταν ημεδαποί, ενώ 176 ήταν αλλοδαποί, και 898 οχήματα, προσήχθησαν 60 άτομα (33 ημεδαποί, 27 αλλοδαποί), καθώς εντοπίστηκαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά και αρκετές ακόμη.

Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με στόχο την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ