«Κανένας μόνος παραμονή Πρωτοχρονιάς» – Η πρόσκληση του Μητροπολίτη Ν.Ιωνίας Γαβριήλ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς (από τις 20:00 μέχρι τις 00:30) η Ιερά Αγρυπνία θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας

Must Read

Αγρυπνία για την υποδοχή του νέου έτους θα τελεστεί από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, από τις 20:00 μέχρι τις 00:30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας.

  • Η σχετική ανακοίνωση:

Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοινώνει ότι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και ώρες από 8.00μ.μ.-12.30π.μ. θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας Ιερά Αγρυπνία επί τη σεπτή μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου και για την υποδοχή του Νέου Έτους 2024 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ.
Κατά την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση η Τιμία Χείρα του Μεγάλου Βασιλείου, θα λάβει χώρα η τέλεση του Αγιασμού και εν συνεχεία η Πρωτοχρονιάτικη Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This