Ταυτοποιήθηκαν 17 άτομα για τα επεισόδια στου Ρέντη – Νέες συλλήψεις μετά την Πρωτοχρονιά

Must Read

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες συλλήψεις των χούλιγκαν που συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έχει αρχίσει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στην υποθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση 17 ατόμων που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τα 17 άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία έκαναν χρήση φωτοβολίδων και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη στο πλαίσιο του αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Πλην των 17 προαναφερθέντων υπάρχουν ακόμη άλλα 15 με 20 άτομα που βρίσκονταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.

Ταυτοποιήθηκαν πέντε αρχηγοί

Η έρευνα της Αστυνομίας έχει οδηγήσει ήδη στην ταυτοποίηση τουλάχιστον πέντε ατόμων τα οποία εμφανίζονται να έχουν αρχηγικό ρόλο στις ομάδες των οπαδών που προκαλούν επεισόδια. Μάλιστα οι τρεις εξ αυτών θεωρείται δεδομένο ότι βρίσκονταν έξω από το γήπεδο του Ρέντη κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων.

Σύντομα αναμένεται να κληθούν για κατάθεση περισσότερα από 100 άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βγήκαν από το γήπεδο του Ρέντη και έλαβαν μέρος στα επεισόδια.

Παράλληλα οι Αρχές ξεσκονίζουν την αποθήκη που χρησιμοποιούσαν οι χούλιγκαν για να κρύβουν τον οπλισμό τους, ενώ στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται και τα δύο άτομα που φέρεται να είναι οι μόνοι που είχαν κλειδιά της αποθήκες και κατ’ επέκταση τον έλεγχο και τον συντονισμό των επιθέσεων.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This