Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος: «Σύγχρονοι Ηρώδεις όσοι προωθούν τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»

Η Εκκλησία γνωρίζει και ευλογεί τον γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός και πορεύεται σύμφωνα με την διδασκαλία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού»

Must Read

Aντίθετος στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε στο κήρυγμά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος χαρακτηρίζοντας Ηρώδεις όσους την προωθούν. Επιπλέον, τόνισε πως τα παιδιά θα παρουσιάσουν ψυχολογικά προβλήματα και θα βασανίζονται.

Σύμφωνα με το tempo24, ο κ. Χρυσόστομος δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Η Εκκλησία γνωρίζει και ευλογεί τον γάμο μεταξύ ανδρός και γυναικός και πορεύεται σύμφωνα με την διδασκαλία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Σέβεται και ευλογεί την οικογένεια με την μορφή που την γνωρίζομε και την αποδεχόμεθα όλοι και δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβασθεί με «πρότυπα», τα οποία εισάγονται εις βάρος αυτής ταύτης της οντολογίας και φυσιολογίας του ανθρώπου, όπως τον εδημιούργησε ο Θεός και εις βάρος του ιερού θεσμού της οικογενείας και των ιερών παραδόσεων του τόπου μας».

Ο Μητροπολίτης εμφανίστηκε λάβρος και μίλησε για τους «συγχρόνους Ἡρώδεις, οι ὁποιοι είναι όσοι δέν αφήνουν τα παιδιά να γεννηθούν και τα φονεύουν, προτού δουν το φως του ηλίου· Όσοι σκοτώνουν παιδιά στις πολεμικές επιχειρήσεις και τέλος όσοι βούλονται να νομοθετήσουν εις βάρος των παιδιων, αδιαφορώντας για τα δικαιώματά τους, όσοι δηλαδή προωθοῦν την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα “ζευγάρια».

Δείτε το κήρυγμα

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This