Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος από επίθεση σκύλου στην Πάτρα – Διέφυγε ο ιδιοκτήτης και αναζητείται

«Δεν το έβαλα στα πόδια και πάλεψα μαζί του»

Must Read

Ένα ακόμη περιστατικό απρόκλητης επίθεσης από άγριο δεσποζόμενο σκύλο κατεγράφη στην χώρα μας με θύμα αυτήν την φορά ένα ηλικιωμένο. Ένας 76χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος από το δάγκωμα που δέχθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το τοπικό tempo24.news, ο 40χρονος ιδιοκτήτης εξαφανίστηκε μαζί με το ζώο μετά την επίθεση και η Αστυνομία τον αναζητεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου. Ο ηλικιωμένος δέχθηκε την επίθεση όταν ο σκύλος βγήκε από την αυλή σπιτιού.

Ο 76χρονος μίλησε στο thebest.gr για όσα συνέβησαν: «Είναι μια διαδρομή, που κάνω πάνω από 15 χρόνια. Ήταν 7 παρά τέταρτο χθες το πρωί, όταν ένας σκύλος βγήκε από αυλή σπιτιού στο δρόμο και μου επιτέθηκε. Ευτυχώς που έχω κάποια εμπειρία από σκυλιά, και δεν το έβαλα στα πόδια και πάλεψα μαζί του».

Όπως ανέφερε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» με ωτοστόπ. Tραυματίστηκε στο μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού, ακρωτηριάζοντας τμήμα του κοντά στο νύχι, υπέστη εκδορές και αμυχές στο αριστερό χέρι και δαγκωματιές στα πόδια.

Έχει καταθέσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του σκύλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This